Nyhetssaker

- Gleder oss til å jobbe sammen

Kolbotn har fått en ny viktig forsterkning i apparatet før 2018 sesongen. Trine Rønning går inn som spillerutvikler sammen med Solveig Gulbrandsen. – Vi har lenge hatt en drøm om å jobbe sammen, forteller en fornøyd Solveig.

Trine Rønning la opp som spiller etter 2017 sesongen, og med det var det en av de store profilene som tok farvel. Etter 2016 sesongen la Solveig Gulbrandsen opp, og nå skal de to jobbe sammen for å løfte fram nye profiler i Kolbotn. 

Satser på de yngre

Mange klubber satser tungt på A-lags nivå, og jeg tror at hvis Kolbotn skal henge med må vi forvalte at vi har mange jenter i egen klubb, sier Solveig. -Trine er veldig flink med unge spillere, og nå blir det slik at hun jobber med de yngre, mens jeg skal ha ansvar for toppspillerne og de som er rett i næ rheten av A-laget. 

Vil skape miljø

De to spillerutviklerne ser det som en spennende utfordring og mulighet at de nå kan jobbe for å skape et miljø for jenter som vil bli gode.

Kolbotn er en tradisjonsrik klubb for kvinnefotball, og nå har vi mulighet til å ta vare på og videreutvikle disse tradisjonene for jentene som kommer etter oss, avslutter Solveig Gulbrandsen.