Nyhetssaker

Seier mot Vålerenga

Fredag møttes Kolbotn og Vålerenga til treningskamp - en kamp Kolbotn fullt fortjent vant 0-2.

Vålerenga satser nå tungt på kvinnefotball og har i vinter hentet den ene forsterkningen etter den andre. På Valle Hovin fredag kveld var det imidlertid Kolbotn som var det klart beste laget. Særlig i den første av de tre omgangene dominerte Kolbotn stort, og stjernene fra Vålerenga ble løpende i mellom kvikke Kolbotn-jenter. Det sto imidlertid 0-0 etter første periode.

Det tok ikke lang tid av andre periode før Kolbotn gikk opp i ledelsen. Naomi Griffin utnyttet en forsvarsfeil hos Vålerenga og satte ballen enkelt i mål etter bare to minutters spill. Scoringen så ikke ut til å være noen hvilepute for kolbotnspillerne - også andre periode var preget av hurtige bevegelser og hard jobbing. Det var derfor fortjent da Nora Eide Lie økte ledelsen til 0-2 midtveis i omgangen. Selv om Vålerenga kom litt mer med i spillet mot slutten av omgangen, stod det 0-2 da dommeren blåste av andre periode.

Den siste perioden var jevnspilt uten at det ble så mange store sjanser til noen av lagene. Dermed endte kampen med tomålsseier til Kolbotn mot ett av lagene som av mange eksperter er tippet helt i toppen kommende sesong.

Midtstopper Maja Nordahl holder imidlertid beina godt plantet på jorda etter seieren. - Det var moro at vi både holdt nullen og slo et godt lag, men jeg synes vi har mer å gå på enn det vi viste i dag, sier den rutinerte midtstopperen.