Nyhetssaker

Innenfor, utenfor banen

Innenfor, utenfor banen - barn, idrett og det som ikke står i regelboka. Bolig & Eiendomsutvikling og Kolbotn Fotball Kvinner inviterer til en lærerik og inspirerende kveld, der temaet er sosial kompetanse i idretten. Idrett og fotball for barn og unge er ikke bare prestasjon og mestring ute på banen. Idrettslag, foreldre og trenere har en enorm innflytelse og påvirkning. Både på det som skjer ute på banen, men også det som foregår når lyskasterne slokkes, og tribunen er tom.

For mange barn er idretten de driver med, den viktigste arenaen de er på utenom skolen. Idrettsarenaen er en sosial arena i tillegg til det sportslige, og å heve den sosiale kompetansen gir på sikt en enda større gevinst enn pokaler og medaljer.

MITT VALG er et Lions-program som i mange år har tatt opp kampen mot mobbing, rusmisbruk og utenforskap. Dette har de gjort gjennom opplæring i sosial kompetanse i barnehagene og på skolene.

I samarbeid med Bolig og Eiendomsutvikling, har Kolbotn Fotball Kvinner inngått et av landets første samarbeid mellom en idrettsklubb og MITT VALG. Målet er et positivt og inkluderende trenings- og konkurransemiljø blant unge utøvere. Sosial kompetanse er viktig — i og utenfor banen.

Møt opp på Rosenholm Campus 27. februar kl 19.00, og få med deg et lærerikt foredrag fra inspirerende profiler som Marco Elsafadi og Kjell-Magne Bondevik.

For påmelding og mer informasjon se her.