Nyhetssaker

Fortsatt framgang

Kolbotn hadde ballen mest, men slet med å omsette det spillemessige overtaket til sjanser og mål i treningskampen mot Stabæk.

Værgudene bød på kald vind og snøvær, og det var heller ikke mange sjanser som varmet publikum på Nadderud. Første omgang var spillemessig jevn, men omgangen forløp uten en eneste stor sjanse til noen av lagene.

I andre omgang koblet Kolbotn grepet på kampen, og allerede fire minutter ut i omgangen kom kampens høydepunkt. Kolbotn bygget opp et angrep bakfra, kombinerte vakkert sentralt i banen og etter 6-7 pasninger ble Julie Hoff Klæboe spilt fri innenfor sekstenmeteren. Klæboe var iskald og satte ballen utagbart i mål bak landslagskeeper Ingrid Hjelmseth. En vakker avslutning som satte punktum for et fantastisk angrep!

Etter scoringen fortsatte Kolbotn å dominere banespillet, men pasningsspillet var for upresist til at det ble store sjanser ut av det. Stabæk på sin side slet med å komme seg i angrep, men Melissa Bjånesøy var en trussel de gangene Stabæk kontret. Fem minutter før slutt utnyttet Bjånesøy et Kolbotn-forsvar i ubalanse og satte inn 1-1 for Stabæk. Dette ble også sluttresultatet.

I likhet med de andre treningskampene i vinter viste Stabæk-kampen at Kolbotn er på god vei og at laget virker bedre forberedt enn på samme tid i fjor. Neste treningskamp for Kolbotn er mot Trondheims Ørn på La Manga.

Kolbotn startet med følgende lag: Aurora Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Ina Gausdal, Anja Pedersen, Maja Nordahl, Marit Brattberg Lund, Tone Bettina Pirisi, Nora Eide Lie, Sara Idris, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik.

I tillegg kom Caroline Hovland, Naomi Griffin, Maren Hauge Johansen og Tonje Pedersen inn som innbyttere.