Nyhetssaker

OBOS er med på laget

Kolbotn fotball kvinner er stolte og glade for å presentere OBOS som ny samarbeidspartner. – Det økonomiske samarbeidet med OBOS hjelper oss til å satse videre, men vel så viktig er nesten anerkjennelsen av jobben vi som klubb gjør, sier styreleder Monica Ottesen.

OBOS anser norsk kvinnefotball for kommersielt interessant. I vinter ble boligbyggelaget generalsponsor for Toppserien, og nå går man altså inn som samarbeidspartner i Kolbotn. - Det er viktig at store næringslivsaktører som OBOS går foran og viser at kvinnefotballen er verdt å satse på. Midlene fra OBOS bidrar til at klubben og A-lagsspillerne får en mer profesjonell fotballhverdag. På sikt håper vi selvsagt også at bidragene fra OBOS skal føre til økt engasjement og interesse rundt Kolbotn og de andre toppserieklubbene, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS som ønsker Kolbotn lykke til med sesongen.

 

Stor jenteklubb
Kolbotn organiserer mer enn 300 jenter og kvinner som er glad i fotball, og for noen år siden tok vi et bevisst valg om å jobbe systematisk med hele kjeden fra seksåringene og opp til Toppserielaget. Det har gitt resultater i form av gode, solide miljøer både sportslig og sosialt, og ikke minst når det gjelder antallet aktive i klubben.

-Det er stas å være fotballjente i Kolbotn, sier Monica Ottesen stolt.  Jentene ser opp til Toppseriespillerne, og de er gode rollemodeller for de yngre. Nå skal alle spillerne i Kolbotn fotball kvinner spille med OBOS logoen på brystet, og vi er glade for støtten.

-  Både OBOS og Kolbotn er opptatt av gode, trygge oppvekstmiljøer for barn, og vi gleder oss til å ta samarbeidet videre, avslutter Ottesen.