Nyhetssaker

Seier i serieåpningen!

Kolbotn dro til møtet med Sandviken som underdogs, men etter en imponerende kamp var det Kolbotn som jublet etter kampen!

Kolbotn åpnet serien 2018 på en forfriskende måte. Sandviken, som av mange eksperter er nevnt som en medaljekandidat, fikk knapt låne ballen de første 25 minuttene, og Kolbotn så både raskere og sterkere ut enn hjemmelaget. De helt store sjansene uteble imidlertid helt til Marit Bratberg Lund (bildet) i det 19 minutt fikk æren av å avslutte en nydelig kontring sikkert i mål. En flott avslutning på et praktangrep!

Andre omgang ble spillemessig jevnere, og Sandviken både kunne og burde utliknet 12 minutter ut i omgangen da Ingrid Altermark kom alene med Aurora Watten Mikalsen i Kolbotn-buret. Avslutningen gikk imidlertid til side for mål. Dette var også den eneste gangen i løpet av hele kampen at Kolbotn var ordentlig utspilt – i de resterende 89 minuttene hadde Kolbotn god kontroll. Dermed ble det tre poeng med tilbake på flyet til Gardermoen!

Trener Knut Slatleim gledet seg over tre poeng og en god innsats. – Vi leverte en solid kamp i dag og det holdt til tre poeng mot en motstander som har hentet inn mange forsterkninger i løpet av vinteren. Det er fortsatt ting vi må forbedre, men nå i kveld skal vi glede oss over seieren, avslutter Slatleim.

Kolbotn får nå en liten pause før neste kamp – borte mot Vålerenga søndag 15. april.