Nyhetssaker

Første hjemmekamp

Lørdag står første hjemmekamp for tur når Lyn gjester Sofiemyr. Blir det mer jubel for Kolbotn-jentene? (Foto: Østlandets Blad)

Kolbotn har hatt en fantastisk sesongstart med to seire i to vanskelige bortekamper. Overraskende for mange i fotball-Norge, men ikke fullt så overraskende for de som så treningskampene til Kolbotn i vinter. Kolbotn var nemlig spillemessig best i stort sett alle treningskampene også. Trener Knut Slatleim håper den gode trenden fortsetter mot Lyn. – Vi har fått god uttelling for en fantastisk arbeidsinnsats i de to første kampene, og det er ikke ufortjent at vi står med full pott til nå. Lørdag blir det en ny, tøff kamp for oss. Vi møtte Lyn i vinter, og det var en jevn kamp. Jeg tror det blir jevnt på lørdag også, uttaler Slatleim.

Motstander Lyn har startet debutsesongen i Toppserien bedre enn mange hadde trodd på forhånd. Allerede i den første kampen vant Lyn over Røa på bortebane og viste med det at de blir å regne med. I forrige runde hadde Lyn seieren på gaffelen mot Klepp, men det unge Lyn-laget rotet bort en tomålsledelse det siste kvarteret.

Årets første hjemmekamp går lørdag kl 15.00 på Sofiemyr stadion.