Nyhetssaker

Seier mot Stabæk 2

Rekruttlaget til Kolbotn har startet serien, og i årets andre seriekamp kom den første seieren!

Forrige helg ble Snøgg en litt for tøff motstander for Kolbotn, men i søndagens kamp mot Stabæk 2 var det tidlig klart at Kolbotn var minst en klasse bedre. Kolbotn dominerte totalt fra start og produserte den ene store sjansen etter den andre. Men ballen ville ikke i mål før Naomi Griffin vendte opp innenfor sekstenmeteren etter ti minutter. Skuddet var utagbart og førte Kolbotn opp i en fortjent ledelse.

Kolbotn fortsatte å dominere kampen også etter scoringen. Med en herlig blanding av unge juniorjenter og spillere fra a-laget vant Kolbotn ballen høyt i banen gang etter gang, men avslutningene var som regel litt for upresise. Hedda Øvestad viste imidlertid hvordan det skal gjøres da hun 23 minutter ut i omgangen fyrte av et langskudd fra 20 meter - ballen gikk i en perfekt bue og endte i mål uten at Melanie Watts i Stabæk-målet hadde en sjanse tilå redde.

Etter tre skudd i utallige misbrukte sjanser burde Kolbotn ledet mye mer enn 2-0 til pause, men flere mål ble det ikke i første omgang.

I starten av andre omgang var Stabæk mer med i kampen og jentene fra Bærum kom til noen halvsjanser, men Marianne Øvstaas Sandnes i Kolbotn-målet hadde stort sett god kontroll. Selv om Stabæk kom mer med i kampen, var det likevel Kolbotn som økte ledelsen etter 67 minutter. Igjen var det Hedda Øvestad som var frampå, og igjen viste hun fram skuddfoten da hun fra fra skrått hold klinte ballen i mål. Med 3.0 til Kolbotn var kampen i realiteten avgjort, og lufta gikk litt ut av Stabæk-ballongen.  På overtid fikk imidlertid Stabæk et trøstemål da Rikke Pedersen satte inn 3-1 alene med keeper.

Dermed endte en svært underholdene kamp med 3-1 til Kolbotn.