Nyhetssaker

Hjemmekamp på "bortebane"

-Det er klart det er rart med hjemmekamp på bortebane, men vi er uthvilte, har trent godt og er klare for å gi LSK solid matching på søndag, lover trener Knut Slatleim. (Bilde Østlandets blad)

Skuffelsen i laget var stor da sesongåpning mot Lyn på Sofiemyr stadion ble avlyst forrige lørdag. I stedet ble det å snu fokus, gjennomføre en treningsøkt og jobbe framover mot kampen mot Lillestrøm. – Fordelen med et ungt lag, er at de er raske til å omstille seg og tar det meste på strak arm, sier Slatleim.

KFUM arena
I går ettermiddag ble det klart at heller hjemmekampen mot Lillestrøm som er satt opp til førstkommende lørdag kan gjennomføres. NFF har midlertidig «stengt» stadion, og dermed har Kolbotn jobbet på spreng for å finne en alternativ løsning. Med godt samarbeid har vi nå fått flyttet kampen til KFUM arena på Ekeberg, samt flyttet den fra lørdag til søndag klokken 14.00.

-Det er ikke «hjemme» og det er kjedelig å ikke få ha hjemmebane, men når det er sagt er KFUM arena en bane vi er godt kjent med. Fordi vi i Oppegård kommune har utfordringer når det gjelder banekapasitet, så har Toppserielaget leid treningstid der i vinter og også spilt treningskamper, forteller Slatleim.

Vil sette preg på kampen
Fjorårets sesong var en av Kolbotns svakeste, men laget spilte uavgjort mot LSK i LSK-hallen og holdt LSK til uavgjort i 75  minutter på Sofiemyr stadion. -Alle holder LSK som store seriefavoritter, og man skal ikke undervurdere et så godt lag. Samtidig har vi vist før at vi kan stå opp mot de beste, vi vant borte mot Vålerenga for to uker siden og har troa på at vi skal få til dette sammen.

Vår blue army lover å sette sitt preg på kampen, og med det oppfordrer vi hjemmepublikummet til å bli med og sette sitt preg på tribunen på våre lånte «hjemmebane». Kampen går på KFUM arena på Ekeberg søndag klokka 14.00. Sesongkort gir fri inngang, kampen streames som alle Toppseriekamper, men det er ingenting som å være på stadion. La oss lage kilmedstil!