Nyhetssaker

- Ønsker nok en god opplevelse i Bergen

Førstkommende lørdag er det duket for ny kamp i Toppserien, når Kolbotn-jentene på ny tar turen over fjellet. (Foto: Østlandet Blad)

Med to seire på de to første kampene fikk Kolbotn er god start på sesongen, og viste med det at de ønsker å henge med i årets Toppserie til tross for en vanskelig fjorårssesong. Både Sandviken og et hardsatsende Vålerenga ble nektet poeng på egen hjemmebane, og med det kunne laget ta med seg seks poeng hjem til Sofiemyr. Laget fikk dog vanskeligheter i sin første "hjemmekamp" på KFUM-banen. Et godt LSK-lag fikk en enkel oppgave for dagen, og vant til slutt med klare sifre.  

Helgens motstander Arna-Bjørnar fikk på lik linje med Kolbotn en god start på sesongen, men har vist en nedadgående kurve, og tapte senest mot Lyn. Kolbotn bør derfor vente seg en revansjelysten motstander på Arna Idrettspark. 

Vil opp på maksnivå
Trener Knut Slatleim forventer en tøff kamp mot et godt og ungt Arna-Bjørnar-lag. - Vi møter en motstander som på mange måter er like oss i måten man ønsker å drive. Samtidig er jeg mest opptatt av at vi reiser oss og får en god opplevelse. Kommer vi opp mot maksnivå har vi alle muligheter til å ta med oss tre nye poeng fra Bergen. 

Før den kommende serierunden står Arna-Bjørnar med syv poeng på fem serierunder, og ligger for øyeblikket på 4.plass. Grunnet en ikke spillbar Sofiemyr Stadion har Kolbotn kun hatt tre opptredener, og ligger med det poenget bak lørdagens motstander. Tilsvarende oppgjør endte i fjor med 3-0 seier til hjemmelaget. Derimot bør vi ikke lenger tilbake enn 2016 for siste trepoenger til de hvite og blå. La oss få en gjentakelse!