Nyhetssaker

Ny daglig leder

Rachael Axon (32) er ansatt som ny daglig leder i Kolbotn Fotball Kvinner

Mandag hadde Einar Engedahl sin siste dag som daglig leder i Kolbotn Fotball Kvinner. Erstatteren er allerede i gang i sitt nye virke, og er fra før godt kjent i Kolbotn-miljøet etter å ha vært en viktig bidragsyter på Kolbotns midtbane under to perioder. Axon er mer enn klar for sine nye oppgaver.

- Jeg kjenner klubben godt, og er veldig motivert for å ta fatt på oppgavene som ligger foran meg. Man får et helt annet perspektiv som klubbleder, og det er mange oppgaver man skal håndtere i en klubbhverdag.


Vil utvikle klubben

Foruten bakgrunnen som toppspiller i Kolbotn og i flere andre land har Axon rikelig med erfaring, blant annet innen økonomi, som hun vil nyte godt av i sin nye rolle. Med disse erfaringene samlet sett, ønsker hun å bidra til å utvikle klubben og profesjonalisere arbeidet i alle ledd.  

Rachael Axon, som står oppført med 48 kamper og 7 mål for Kolbotn, er også godt kjent blant de yngre da hun instruerer på klubbens Telenor X-tra. Dette vil hun fortsette med i tiden fremover. 


Enda en ny medarbeider 

Foruten nevnte Axon har Kolbotn også ansatt Jan Martin Knashaug som ny markeds- og medieansvarlig. Knashaug har god sportslig erfaring, både som spiller, trener og leder. Videre vil han bli en fin ressurs for klubben, da han tidligere har jobbet innen sportsadministrasjon med både salg og arrangementsarbeid. 

Vi ønsker begge velkommen til Kolbotn, og ønsker de lykke til med spennende oppgaver i klubben.