Nyhetssaker

Ingen kamp på Sofiemyr Stadion

Lørdagens kamp mot Stabæk flyttes til KFUM-Arena.

Kolbotn så frem til sin første hjemmekamp på eget gress foran møtet med Stabæk. I dag kom derimot beskjeden fra Norges Fotballforbund, som har besluttet at kampen ikke kan gjennomføres på Sofiemyr Stadion.   

Gjort en betydelig innsats
Kolbotn har lagt ned masse tid og ressurser for å få banen spilleklar til helgens oppgjør, hvor det blant annet ble besluttet innkjøp av nytt gress på enkelte av baneområdene. I tillegg har både spillere, trenere og administrasjon hatt rakedugnad og gjort sitt for å bedre underlaget. 
Det nye gresset var planlagt å ankomme torsdag morgen, men NFF basert på sin erfaring mente at tiden ble for knapp for at det nye gresset skulle være spillbart til lørdagens kamp.

KFUM-Arena
Som mot LSK Kvinner vil derfor vår neste "hjemmekamp" spilles på KFUM-Arena. Kampdag vil være den samme - lørdag 12.mai, men merk dere at kamptidspunktet er satt til kl 18.30. Vi håper allikevel på god støtte fra Kolbotn-publikummet på tribunen. 

Neste hjemmekamp på Sofiemyr Stadion vil derfor ikke spilles før møtet med Avaldsnes 23.juni, da Kolbotn spiller neste hjemmekamp mot Klepp i Telenor Arena under OBOS Toppserien Superhelg 26. og 27.mai.