Nyhetssaker

Går for tre poeng i Bodø

Les deg opp før borteoppgjøret mot Grand Bodø (Foto: Støtt norsk kvinnefotball)

Grand Bodø innledet sesongen på best mulig vis ved å slå Trondheims-Ørn hjemme i egen hall. Deretter har poengfangsten stoppet for Bodø-laget som dermed står med kun tre poeng på syv kamper. Selvom Grand Bodø har fått noen stygge smeller innledningsvis av sesongen skal vi likevel ikke glemme at de senest hadde Vålerenga i kne på Intility Arena, med en tomålsledelse, hvor de til slutt tapte alle poengene på overtid. Det ble også et hederlig 1-0 tap hjemme for Avaldsnes. Erfaringsvis er det ingen enkel oppgave å komme til Nordlandshallen. Det blir det neppe denne gangen heller. 

Kolbotn kommer fra et 1-1-resultat mot Stabæk på KFUM-Arena, og står med 0-2-1 på de siste tre kampene. Selv med kun ett poeng i forrige kamp, viste jentene en positiv utvikling på matta, og det hersker liten tvil om at Kolbotn-jentene går for tre poeng når de setter seg på flyet nordover. Med skade på Maja Maria Staubo Nordahl er det også ventet endringer i laget til Knut Slatleim - en startellever det har vært lite utskiftninger på hittil i sesongen. 

Etter å ha spilt Toppserie-fotball i 2014 har Grand Bodø i mellomtiden hatt et par sesongen i 1.divisjon, og lagene har derfor kun møttes fire ganger i Toppserien.  Kolbotn har vunnet to hjemme på Sofiemyr, mens de har ett tap og én uavgjort i Nordlandshallen, hvor fjorårets oppgjør endte 1-1. Nå går vi for tre poeng!

Grand Bodø - Kolbotn, søndag kl 14:00. 
Vi kommer tilbake med link for streaming.