Nyhetssaker

Ute resten av sesongen

Nedslående nyheter fra MR-undersøkelsen. (Foto: Støtt norsk kvinnefotball)

Maja Staubo Nordahl pådro seg en skade i kneet og måtte forlate banen allerede etter et drøyt kvarter under forrige helgs kamp mot Stabæk. Den rutinerte forsvarsspilleren var onsdag denne uken til MR-undersøkelse, og de nedslående nyhetene ble mottatt før helgen. 

Avrevet korsbånd
Dessverre for Maja og lagets del viste resultatene at hun hadde pådratt seg et avrevet korsbånd og en skade i menisken. Hun føyer seg derfor i rekken av kvinnelige idrettsutøvere og fotballspillere som får en uønsket pause fra idretten grunnet en slik type skade.

Men selv etter en slik tung beskjed klarer den blide Kolbotn-spilleren å ha humøret med seg.     

- Det er selvfølgelig veldig kjipt at det her skjer, men man får ikke gjort noe med det, så jeg er bare nødt til å være positiv og se fremover. 

Maja Staubo Nordahl venter nå på operasjon og må i tillegg belage seg på en opptreningsperiode som er ventet å ta minimum seks måneder. Det betyr dermed at inneværende sesongen er over, og at Staubo Nordahl først vil være å se på banen til neste år. Selvom Kolbotn-spilleren ikke blir å se i startoppstillingen i tiden fremover, er hun allikevel en viktig bidragsyter i gruppa etter å ha vært i klubben siden 2014. Hun vil derfor bli tatt godt hånd om av vår fysioterapeut Henriette Svanes og øvrig team hos Atlet Fysio. 

Vi ønsker Maja lykke til med den kommende operasjonen, og ser frem til flere gode høydepunkt på Sofiemyr.