Nyhetssaker

Hva skjer under OBOS Toppserien Superhelg?

Les deg opp på alt som skjer under den store fotballfesten i Telenor Arena 26. og 27.mai.

Gjør deg klar for fotballfest i Telenor Arena 26. og 27. mai, hvor hele serierunden på seks kamper skal spilles på samme bane over to dager. Tre kamper lørdag og tre kamper søndag. 

Kolbotn spiller for øvrig sin kamp lørdag 26.mai kl 14.30. Motstander er Klepp. 

Foruten fest på banen, vil det også være fest utenfor. Hele helgen er det masse aktivitet for både store og små. Det er derfor ingen grunn til å sitte hjemme - ta med barn og hele familien på en skikkelig festhelg på Fornebu. 

Aktiviteter for barna
I anledning superhelgen spilles det 3v3-turnering utenfor, hvor ditt lag kan melde seg på. Det være seg kun jentelag, kun guttelag, eller en fin mix av spillere. Her har laget mulighet til å vinne kr 10 000 til laget, et draktsett, og et ballsett med 10 baller. Hvert barn får i tillegg medalje og en gratis Selectball gitt av OBOS ved deltakelse. Klikk her for informasjon og påmelding.

Ved siden av turneringen er det også andre fine aktiviteter for de små fotballinteresserte. Det finnes blant annet klatrevegg, fotoboks for å ta sine egne fotballkort og konsert med Ezzari og Serlina. Kanskje er de også heldige og får delta på barnas pressekonferanse fra NRK-scenen.

Familier trenger heller ikke å pakke med seg niste for helgen, da det vil være muligheter for å få tak i grillmat fra Coop Grill Perfekt. 

Best av alt - det er gratis inngang for alle!!

Billetter
For å anskaffe deg gratisbilletter til helgen klikker du deg bare inn på linken(e) nedenfor.
Gratisbillett lørdag
Gratisbillett søndag

Vi håper å se en hel feststemt garde fra Follo-regionen. Lørdag 26.mai kl 14.30 der altså.