Nyhetssaker

To Kolbotn-spillere på A-landslaget

Ina Gausdal og Karina Sævik er tatt ut i Norges landslagstropp. (Foto: Østlandets Blad)

Kl.13.00 i dag presenterte Martin Sjögren sin landslagstropp til A-landslagets dobbeltkamp mot Irland i juni. Gledelig var det å se at Kolbotn fortsetter å utvikle gode fotballspillere på toppnivå, da Ina Gausdal og Karina Sævik var blant de utvalgte i 20-mannstroppen. 

Ina Gausdal har innledningsvis i sesongen vist kjempeform, og det var derfor ventet at hun ville være blant Sjögrens foretrukne. Forsvarskjempen har vært uslåelig i luftdueller, taklet, blokkert skudd, og også hatt gode offensive bidrag. Landslagssjefen vil derfor få vanskeligheter med å sette Gausdal på sidelinjen under VM-kvalifiseringskampene mot Irland. Kolbotn-stopperen står foreløpig med 4 landskamper og 1 mål. 

I tillegg til nevnte Gausdal var det gledelig å se at Kolbotns spiss, Karina Sævik, også var blant de 20 utvalgte. Sævik får sjansen etter gode prestasjoner den siste perioden, og står så langt med to scoringer denne sesongen. Karina Sævik har også tidligere figurert i Norges landslagstropp, men kan nå få sin landslagsdebut på øverste nivå. 

Norges VM-kvalifiseringskamper mot Irland spilles 08. og 12.juni. Sistnevnte spilles hjemme, på Viking Stadion i Stavanger.