Nyhetssaker

Klare for ørnejakt

Landslagspausen er over, og vi setter oss på flyet til Trondheim for å jakte nye poeng.

Norges kvinnelandslag er ett skritt nærmere VM etter seirene over Irland. Både i Irland og på hjemlig gress i Stavanger holdt landslaget nullen, og fikk med seg seks viktige poeng i kvalifiseringsspillet. Vinner Norge sine to neste kamper betyr det VM-deltakelse for vårt tradisjonsrike landslag. Dessverre ble det ikke spilletid for våre egne, Ina Gausdal og Karina Sævik. Heller ikke My Haugland fikk spilleminutter for J19-landslaget. Vi er imidlertid sikre på at de har bevart den gode vårformen, og er klare for å kjempe om nye poeng for Kolbotn.

Med det er landslagspausen over, og vi kan igjen fokusere på hjemlig hverdag i Toppserien. Selv med landslagspause har laget jobbet godt hjemme på Sofiemyr og er i morgen klare for å fortsette, den til nå, gode sesongen.  
Det er nemlig ikke hvilken som helst kamp som spilles i morgen, når Kolbotn setter seg på flyet til Trondheim for kamp på Utleira Kunstgress. Vi skal nemlig på ørnejakt. Trondheims-Ørn og Kolbotn er to tradisjonsrike klubber i vår øverste divisjon, og har møttes en rekke ganger. Og det er hyggelig lesning for Kolbotns del. På 19 registrerte oppgjør på fotball.no står Kolbotn med ni seire, til fordel for Ørns sju. Gule kort og selvmålsstatistikken slår derimot de gulkledde oss på. La de gjerne fortsette med det. 

Trondheims-Ørn står foreløpig med ni poeng, og ligger med det på 10.plass på tabellen. Og selv om poengfangsten har vært lavere enn mange kanskje hadde forventet, er det fortsatt Norges mestvinnende klubb på kvinnesiden som står på motsatt banehalvdel, på sin lånte hjemmebane. Trondheims-Ørn har nemlig vært nødt til å spille sine hjemmekamper på vårsesongen på Utleira Kunstgress, da stadion-forholdene på Ørn Arena ikke har vært tilstrekkelige for Toppserie-spill. 

Kolbotn på sin side er ubeseiret på sine fem siste kamper, og reiser til Trondheim med en god dose selvtillit, og med ønske om å fortsette den gode statistikken.

Trondheims-Ørn - Kolbotn
Lørdag 16.juni kl. 14.00. 

Vi kommer tilbake med egen lenke for streaming av kampen.