Nyhetssaker

Tapte to poeng

Med en tomålsledelse virket det som om Kolbotn skulle reise hjem med tre poeng. Trondheims-Ørn ville det annerledes.

Etter at landslagsspill førte til pause i Toppserien var det igjen duket for kamp i vår øverste divisjon. Denne gangen var det Utleira kunstgress og Trondheims-Ørn som var vertskap. Kolbotn reiste nordover med et favorittstempel, og tok også tak i kampen deretter. Fem minutter før pause går også Kolbotn opp i ledelse ved Nora Eide Lie, og igjen er Marit Bratberg Lund servitør. Like etter pause var det ikke mye om å gjøre før Tone Bettina Pirisi kunne gi laget en tomålsledelse. Dessverre triller ballen langs målstreken etter å ha vært innom stolperota. Allikevel skulle det ikke gå mange minuttene før Karina Sævik utnytter rot i Trondheims-Ørns forsvar. Alene med keeper setter hun ballen sikkert i mål. 

Med to mål i sekken og god kontroll i banespillet, virket det som om dette var en seier Kolbotn skulle ro greit i land. Dessverre ville Ørn-jentene det annerledes. På få minutter scorer de gulkledde to mål, og et passivt forsvarsspill sørget for at Ørn utlignet Kolbotns ledelse. 

Med en tomålsledelse og godt overtak i banespillet er det liten tvil om at dette er en kamp man bør reise hjem med tre poeng i bagasjen. Det er dermed en litt skuffet gjeng som tar turen hjem til Østlandet.

Trondheims-Ørn - Kolbotn 2-2 (0-1)
Utleira kunstgress

Mål: 0-1 Nora Eide Lie (40.), 0-2 Karina Sævik (52.), 1-2 Malin Skulstad Sunde (67.), 2-2 Maria Olsvik (69.)

Kolbotn (3-5-2): Aurora Mikalsen - My Haugland, Ina Gausdal (K), Anja Rasmussen - Ingrid Rokke Elvebakken, Marit Bratberg Lund, Tone Bettina Pirisi (Kristin Holmen fra 75.), Nora Eide Lie, Tonje Pedersen - Karina Sævik, Julie Hoff Klæboe (Naomi Griffin fra 77.)

Benken: Marianne Nikoline Øvstaas Sandnes, Naomi Griffin, Maren Hauge Johansen, Sara Idris, Kristin Holmen.

Se høydepunkter: