Nyhetssaker

Hvilken bedrift blir neste ut?

England's In My Heart har allerede fått sitt skilt på plass. Blir din bedrift den neste?

Etter et fantastisk initiativ med å samle inn penger til ny tribune ved kunstgressbanen, stilte en sulten dugnadsgjeng opp for å sage, hamre og bygge dette reisverket. På rekordfart var tribunen på plass, og den har allerede blitt godt tatt i mot av de besøkende ved banen. I tillegg til et sted å sitte og overvære kamper og treninger, blir det også en hyggeligere ramme rundt aktivitet på kunstgresset. 

I kjølvannet av den fantastiske innsatsen som ble lagt ned, har også det lokale næringslivet blitt utfordret til å støtte opp rundt tiltaket ved å gå til innkjøp av et reklameskilt rundt banen. Ikke bare gir dette en enda hyggeligere ramme rundt det som skjer på gresset, men det gir også de lokale bedriftene mulighet til å eksponere seg selv og sitt budskap til alle besøkende. Foruten egne medlemmer, som teller over 1000 fotballspillere, vil bedriftens logo og/eller budskap bli eksponert for alle foreldre, besteforeldre og venner, samt alle besøkende lag og deres respektive støttespillere. Om bare én av alle disse tusen som jevnlig er innom Sofiemyr Kunstgress tar kontakt med din bedrift gjennom denne eksponeringen - Ja, da har du gjort en god avtale. 

VIL DIN BEDRIFT STØTTE KOLBOTN FOTBALL KVINNER - KJØP ET REKLAMESKILT HER

Torsdagsgutta var først ute med å vise sin støtte til Kolbotn, og har med det allerede fått sitt skilt på plass. Videre har flere kommet til, og både Bolig & Eiendomsutvikling, GloMar AS, Graffoco Advokatfirma og Nettec ønsker å synliggjøre seg på kunstgresset. Det blir dermed spennende å se hvilke andre bedrifter som blir med. Blir din bedrift den neste?

Det er enkelt å registrere seg for kampanjen. Klikk deg inn på lenken nedenfor. Bla deg deretter nedover til du finner "Bidra som en organisasjon", skriv inn navnet på din bedrift og last opp logo slik at det blir synliggjort i kampanjen at din bedrift støtter. Deretter vil du bli kontaktet av Kolbotn for den videre prosessen.

KJØP DERES SKILT HER OG SE HVILKE BEDRIFTER SOM STØTTER OSS