Nyhetssaker

En ny vår for kvinnefotballen

Ny logo og nytt navn. Serieforeningen har blitt til Toppfotball Kvinner

Under en samling i forbindelse med Norge-Panama på Ullevaal Stadion 6.juni, kunngjorde Serieforeningen for kvinnefotball at de nå endrer navn og logo. Toppfotball Kvinner er den nye betegnelsen, og de vil som tidligere være en interesseorganisasjon for kvinnefotballen i våre to øverste divisjoner. 

I kjølvannet av kvinnelandslagets skuffende prestasjoner i fjorårets EM i Nederland har det stormet rundt kvinnefotballen. Det har stormet rundt prestasjoner, muligheter og likestilling mellom kjønnene. Stormen har stilnet og man opplever nå en større interesse og entusiasme rundt kvinnefotballen. Navnebyttet er med på å signalisere den gode jobben som har blitt gjort det siste drøye halvåret, og markerer en ny vår for toppfotballen i Norge. Ikke så galt at det ikke er godt for noe, kan man i etterpåklokskapens navn kanskje si. 

Men selv om kvinnefotballen fikk drahjelp grunnet manglende prestasjoner, og større søkelys blant annet i form av tv-serien "Heimebane", skal allikevel Toppfotball Kvinner med daglig leder Hege Jørgensen i spissen ha all mulig honnør for den formidable jobben som har blitt gjort. Til nå. For Toppfotball Kvinner, med klubbene på lag, er alle enige om å fortsette det positive arbeidet for kvinnefotballens beste. Eller, for fotballens beste.