Nyhetssaker

- Vi er i god form

Karina Sævik ser frem til å ta imot gamleklubben til årets første kamp på Sofiemyr stadion. (Foto: Støtt norsk kvinnefotball)

Når Avaldsnes kommer på besøk lørdag blir det en spesiell kamp for Kolbotns toppscorer Karina Sævik. Karmøy-jenta med en fortid i nettopp Avaldsnes ser frem til å møte gamleklubben. 

- Selv om det kun er et par spillere igjen fra jeg var der er det fortsatt litt spesielt å møte Avaldsnes. Jeg er jo fra Karmøy, og har spilt for klubben. På en annen side er det en helt vanlig kamp. Men ja, det er ekstra gøy, forteller Sævik, som gleder seg til kamp.

Avaldsnes som før helgens runde ligger på 7.plass, tre poeng bak Kolbotn med to kamper mer spilt, er ventet å komme til Sofiemyr for å jage tre poeng. Selv tror Sævik på en tøff kamp hvor Kolbotn har alle muligheter til å vinne. 

- De fikk en litt vanskelig start, men har kommet litt mer inn i det. Uansett vet alle at Avaldsnes er et godt lag med et høyt toppnivå. Men vi er i god flyt om dagen og har prestert godt til nå. Spiller vi opp mot vårt beste skal de få vanskeligheter, forteller 22-åringen. 

Fornøyd med egen form
Karina Sævik står til nå med 6 mål på 11 kamper. Spissen, som har blitt flyttet opp fra sin vante midtbaneposisjon, og som senest var en del av Norges landslagstropp er fornøyd med både egen form og antall nettkjenninger.  

- Jeg synes det går bra, og formen er god. Målene har ikke kommet av seg selv så jeg føler jeg klarer å skape en hel del, og jeg håper jeg kan fortsette å bidra med flere mål fremover.    

Kolbotn-spissen som er et konstant uromement offensivt, og med sin enorme kapasitet også er en viktig spiller i det defensive arbeidet, ser frem til å gjøre livet surt for Avaldsnes-forsvaret. 

Kolbotn gleder seg til, å endelig, ta fatt på sesongen hjemme på Sofiemyr stadion. Og første mulighet til å se de hvite og blå er altså førstkommende lørdag kl.14.00.