Nyhetssaker

Hyggelig avkobling mellom slagene

Vår samarbeidspartner Bolig & Eiendomsutvikling inviterte til sosialt lag i Oslofjorden.

I et tett og hektisk kampprogram kan det ofte være ålreit å gjøre andre ting enn kun å fokusere på fotballen. Og med fem kamper på to uker før sommerferien sparkes i gang, var vi onsdag denne uken samlet til en hyggelig kveld bestående av fart, spenning og gode opplevelser.  

Vår samarbeidspartner Bolig & Eiendomsutvikling inviterte nemlig spillere, trenere, administrasjon, styret og øvrige samarbeidspartnere til sosialt lag.

Vi møttes på Aker Brygge i Oslo hvor tre RIB-båter sto klare for å ta oss med på et fartsfylt eventyr i Oslofjorden. Med en båtfart på opp mot 54 knop (100km/t) raste vi avgårde, og fikk virkelig kjenne vinden slå i mot oss. Og med danskebåten på vei inn til kai i Oslo skulle vi få gode bølger å leke oss med. Mellom bølgehopp og høy fart ble vi også guidet av RIB-mannskapet og fikk oppleve Norges krigshistorie på nært hold. På bunnen i Oslofjorden, øst for Askholmene, ligger fremdeles vraket av Blücher som ble torpedert under sin invasjon av Norge. Det var spesielt å fremdeles kjenne lukten av olje fra det tyske skipet som har ligget på 90-meters dyp siden 1940.

Saken fortsetter under bildet. 

Foto: Christer J. Dahl (hentet fra villamalla.no)

RIB-båtene skulle føre oss til utløpet av Drøbakssundet og restauranten Villa Malla. Ved bryggekaia ble vi møtt av personalet som serverte forfriskninger, før vi ble fulgt videre opp i restauranten med sin fantastiske beliggenhet. Selskapet var upåklagelig, og stemningen var god rundt bordene mens man forsynte seg av en deilig buffetmiddag. 

Ekstra hyggelig var det å se at alle involverte hadde en strålende fin kveld, og at Kolbotn er et fint sted å være.

Kvelden ble avsluttet med at RIB-båtene førte oss tilbake til Aker Brygge. Vi håper og tror en slik kveld vil føre med seg ekstra energi på banen og i arbeidet i og rundt klubben. Jentene gjorde i hvertfall sin jobb ved å slå Avaldsnes 2-0 i den påfølgende kampen. Nå er det Røa som gjelder, når de gjester Sofiemyr stadion førstkommende onsdag kl.18.00

På vegne av alle deltakende vil vi rette en stor takk til Bolig & Eiendomsutvikling som inviterte til en fantastisk hyggelig kveld.