Nyhetssaker

Klart for derbyonsdag

Kolbotn vs Røa. Akershus vs Oslo. Knut Slatleim vs Geir Nordby.

I kveld kommer Røa på besøk, i det som opprinnelig var Toppseriens 2.serierunde. Bataljen utspilles i kveld og ingen av de to tradisjonsrike Toppserielagene ønsker å gå slukøret av banen, i oppgjøret Røa statistisk sett har hatt overtaket. De hardtkjempende Røa-jentene møter i kveld et Kolbotn-lag med flust av selvtillitt og vil uansett ikke komme lett til det. Kolbotn ønsker i tillegg å avslutte vårsesongen på eget gress med med å gi de fremmøtte supporterne en god prestasjon.  

Etter en svak start på sesongen med tre strake tap har gjestene fra Oslo vest begynt poengsankingen. De rødkledde brøt Sandvikens seiersrekke i forrige serierunde da Bergenslaget kom til Røabanen med 8 strake siere i bagasjen. Røa imponerte også ved å slå Byåsen 11-0 i forrige runde i cupen. Laget ligger foreløpig på en 6.plass, med én kamp mer spilt og fem poeng bak Kolbotn på 4.plass.  

Hvem trekker det lengste strået i vårsesongens siste kamp på Sofiemyr stadion? Knut Slatleim, den unge fremadstormende Kolbotn-treneren, eller Geir Nordby, Røas trener siden 1977? Svaret får du i kveld!

Vi ønsker deg velkommen til et skikkelig derbyoppgjør!