Nyhetssaker

Siste hinder før sommerpausen

Vil Karina Sævik (bilde) igjen være en trussel for Klepp-forsvaret? (Foto: Støtt norsk kvinnefotball).

Én seriekamp gjenstår før laget tar en velfortjent sommerferie. I dag tar jentene turen til Jæren for morgendagens møte med kvartfinalemotstander Klepp, i kampen som kickstarter Toppseriens høstsesong. 

For den observante følger er det ikke mange ukene siden Kolbotn sist møtte Klepp. Da under Toppserien Superhelg i Telenor Arena, hvor vi etter en godt gjennomført kamp vant 3-1. I mellomtiden har Jærbuene stort sett vunnet sine kamper, sett bort ifra et hjemmetap mot LSK Kvinner. Vi venter oss med det en knallhard kamp på Klepp stadion mot grønntrøyene som ligger på 3.plass, plassen foran Kolbotn. 

Etter en svak prestasjon og et surt tap hjemme mot Røa onsdag, ønsker Kolbotn-jentene å innta sommerpausen med en god prestasjon og dertil et godt resultat mot Klepp. Naturligvis kjenner de hvite og blå på den siste tidens tøffe kampprogram, men med sommerpausen i bakhodet er det kun snakk om å gi alt i 90 minutter i kommende kamp, før de kan lade både hode og kropp foran en spennende høstsesong som også innebærer NM-kvartfinale. Mot morgendagens motstander Klepp. Vi får dermed en spennende oppladning til oppgjøret som venter i august. 

Kampen kan sees på Østlandets Blad i morgen kl.15.00. Vi kommer tilbake med link for streaming.