Nyhetssaker

Opptreningen allerede i gang

Espen Calmeyer Hanssen hos Atlet Fysio anbefaler alle å tegne en utvidet individuell forsikring.

Maja Staubo Nordahl var uheldig og tok korsbåndet i kneet under en seriekamp mot Stabæk på KFUM Arena tidligere i år. Forsvarsspilleren har vært igjennom operasjon - en vellykket sådan, og er godt i gang med oppkjøringen hos Atlet Fysio under kyndig veiledning av blant andre eier og tidligere toppspiller i håndball, Espen Calmeyer Hanssen. Hanssen er glad for Staubo Nordahls kjappe behandlingstid. 

- Her ser man hvor viktig det er med utvidet forsikring. Man får raskere tilgang på alt av undersøkelser og tilgang på behandling kun få dager etter skadedato. 

Alle fotballspillere har en obligatorisk grunnforsikring, men Hanssen og Atlet Fysio anbefaler alle å tegne en utvidet individuell forsikring. 

- Det er høy skaderisiko i fotball og vi opplever ofte at foreldre angrer bittert på å ikke ha tegnet denne forsikringen dagen barnet skader seg, forteller Hanssen. 

En utvidet individuell forsikring koster 1400,- ekstra i året, og kan bestilles via denne linken: UTVIDET FORSIKRING

Flere på vei tilbake
Foruten nevnte Staubo Nordahl er det flere Kolbotn-jenter som benytter Atlet Fysio til trening og behandling. Jenny Norem, som forøvrig er ute med samme korsbåndskade som Staubo Nordahl, og Sigrid Heien Hansen benytter Atlet Fysio flittig i sin alternative opptrening. 

Drøbaksjenta Norem som tok korsbåndet tidlig i år, kastet krykkene for kort tid siden og er i gang med opptreningen. Ungjenta har blant annet fått god oppmerksomhet i klubbens sosiale kanaler via en video av en av sine treningspass.

Heien Hansen, som kom fra Arna-Bjørnar foran 2017-sesongen og som fortsatt har til gode å debutere for Kolbotn, er i full gang med intervalltrening, og håpet er at hun vil være spilleklar i løpet av høsten. Den talentfulle vestlendingen har vært ute i lang tid grunnet en trøblete kropp som har hatt vanskeligheter med å restituere seg.

Med Espen Calmeyer Hanssen, vår fysioterapeut og Atlet-ansatt Henriette Svanes og resten av gjengen hos Atlet Fysio er våre spillere i trygge hender, og vi gleder oss til å se alle tre tilbake i Kolbotn-drakta.  

Se video av Maja Staubo Nordahls opptrening: