Ingvild Isaksen til Stabæk

Da er det offentlig. Kolbotns midtbanegigant Ingvild Isaksen går til naborival Stabæk. - Noe dritt, sier Sportslig leder Hege Jørgensen, men hyller samtidig Isaksen for alt hun har betydd for klubben.

- Jeg er egentlig dritt lei av at Stabæk snapper spillere fra oss, men sånn er gamet. Ingvild har vært hos oss i mange år og vi er utrolig stolte over å ha fått lov til å spille en så stor rolle i hennes karriere. Hun har vært ekstremt lojal, og stått opp for klubben også i vanskelige tider. Vi kan derfor ikke annet enn å hylle Ingvild for alt hun har betydd for oss og ønsker henne alt godt uansett hvor hun spiller, avslutter Jørgensen

Ingvild selv innrømmer at det har vært er tøft valg.

- Jeg har vært i klubben i åtte år, og Kolbotn har i så måte betydd alt for meg. Jeg har vært med på både oppturer og nedturer og fått med meg mange gyldne øyeblikk på veien. Spillergruppen er suveren og jeg forlater en klubb jeg er veldig glad i. Derfor blir det rart og trist, men sånn er det blitt.

- Jeg har valgt å takke ja til Stabæk, fortsetter Isaksen, fordi jeg tror dette er det riktige steget for meg nå. Jeg har har hatt en fantastisk tid i Kolbotn, men mener jeg trenger nye utfordringer og impulser for å utvikle meg videre.

Vi takker Ingvild for innsatsen gjennom en årrekke og ønsker henne lykke til videre!