Digitale KEEPER – seminarer for hovedtrenere, keepertrenere og keepere!

Sist oppdatert: 22. apr 2021 Skrevet av: My Haugland Sørsdahl

 

I en tid hvor utviklingsarbeid er utfordrende, er Kolbotn Toppfotball Kvinner er stolte av å kunne legge til rette for litt keeperfaglig påfyll, og invitere til fire seminarer med keeperen i fokus. For alle som jobber med fotball, både jentekeepere og guttekeepere, for trenere og spillere.

 

1) mai 2021 (kl: 1830 – 1945): Ronny Osnes (Hødd/landslag) – «Vegen mot keepertoppen». Ronny har bred erfaring med utviklingsarbeid på keepersiden, og har vært trener for mangeårig A-landslagskeeper og Premier League – spiller Ørjan H. Nyland, og erfaring fra mesterskap med Norges J19-landslag. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19). Teamslink vil bli sendt ut for de påmeldte

 

2) mai 2021 (kl: 1830 – 1945): Roger Eskeland (Norge A Kvinner) og Cecilie Fiskerstrand (Brighton/Norge) – «Hva skal til for å bli toppkeeper i Norge og internasjonalt?». Roger og Cecilie har vært fast inventar i keeperteam på Norges kvinnelandslag de siste årene, og har sammen vært i mesterskap og fått bred erfaring derfra. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19). Teamslink vil bli sendt ut for de påmeldte.

 

3) juni 2021 (kl: 1830 – 1945): Geir Stenehjem (Sogndal Fotball A) – «Fysisk trening for keepere – en praktisk tilnærming». Geir har erfaring som keepertrener for A – laget i saftbygda, i OBOS-ligaen på herresiden. I samarbeid med keepermogulen Terje Skjeldestad, er Sogndal kjent for å drive et godt utviklingsarbeid på keepersiden. Fysisk trening for keepere finnes det lite om, så Geir legger fram Sogndals måte å gjøre dette på. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19). Teamslink vil bli sendt ut for de påmeldte.

 

4) Praktisk seminar høsten 2021 på Sofiemyr, med Marius A. Overmo. Dato blir satt når koronasituasjonen er mer oversiktlig. Dette vil være praktiske eksempler på hvordan man kan trene keepere i alle spillets faser, på både kvinne- og herresiden. Marius har erfaring fra PostNord-liga på herresiden (HamKam/Elverum), Toppserien og aldersbestemte landslag fra U15 – U23.

Tre av seminarene blir digitale over Teams, og det fjerde siste blir avholdt fysisk på Sofiemyr på høsten 2021.

 

Ved påmelding, får man tilgang til å delta på alle fire seminarene.

 

Påmelding finnere dere her

 

Der finner du «Keeperseminarer Kolbotn vår 2021», og så er det bare å registrere personalia og om du melder deg på som enkeltmedlem eller klubb.

 

Priser:

Enkeltdeltaker: 1200kr (alle seminarer inkludert).

Klubbpris: 2750kr (alle seminarer inkludert, for alle interesserte i klubben).

 

Spørsmål rettes til Marius A. Overmo:

marius@kolbotnil.no / 911 32 209.

Keeperhilsen fra Kolbotn Toppfotball Kvinner & Marius A. Overmo