Velkommen til spillerseminar torsdag 15.april

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 29. mar 2021 Skrevet av: My Haugland Sørsdahl

 

Torsdag 15.april fra 19:00-20:00 arrangerer vi spillerseminar på Teams for jenter i alderen 10 til 18 år

 

På seminaret vil Marit Clasuen, Vilde Birkeli og Johanne Fridlund fortelle om hvordan de har trent for å komme dit de er i dag. Videre vil Nathalie Jørgensen og Selma Pettersen vil dele deres opplevelser som unge spillere på et toppserielag. Til slutt får vi høre fra Toppspiller utvikler Stian Tjærnås Dahl om hvordan å fokusere på dine sterke sider.

Marit Clausen er angrepsspiller for Kolbotn og var toppscorer på Rosenborg i 2020. I tillegg har hun god erfaring på aldersbestemte landslag.
Vilde Birkeli er midtbanespiller for Kolbotn og kom fra Røa i forkant av årets sesong. Hun har flere
aldersbestemte landskamper og har vært med fra U15 helt opp til U23.
Johanne Fridlund er en kantspiller som kom til Kolbotn i forkant av 2020-sesongen. Hun var toneangivende i sin første sesong og endte til slutt som toppscorer. Tidligere har hun spilt for Vålerenga og Grei og har i likhet med Vilde og Marit flere aldersbestemte landslagskamper.

Nathalie Jørgensen (17) og Selma Pettersen (18) er to av de yngste spillerne i Kolbotn Toppfotball Kvinners 2021-tropp. De er begge aldersbestemte landslagsspillere som også går WANG Toppidrett. De må derfor håndtere en en tøff hverdag der de sjongler videregåendeskolegang og toppfotball.

Stian Tjærnås Dahl er Kolbotn sin nye Toppspillerutvikler. Han kommer fra samme jobb i
Vålerenga der han i fjor vant seriegull og cupgull. Han har bred erfaring med toppspillere og har jobbet flere år i Vålerenga både på jente og guttesiden.

Påmelding sendes til aleksander@kolbotnil.no
Invitasjonslink til møte blir sendt ut på mail og lagt på nettsiden vår to timer før møtetidspunkt.

Håper vi sees!