Kolbotn Akademiet 2024

Kolbotn Akademiet

Kolbotn Akademiet er en viktig del av Kolbotns satsning som utviklingsklubb. Akademiet er et fotballtilbud for jenter som vil ha mer og annet påfyll i treningshverdagen enn hva en kanskje får på lagstreninger. Akademiet drives av skolerte trenere med faglig og pedagogisk kompetanse. Kolbotn Akademiet tilbyr differensiert og tilpasset trening for å skape mestring og riktig utfordring tilpasset den enkelte.

I tillegg til ferdighetsutvikling og spillforståelse ønsker vi også at jentene skal lære mer om, utvikle og videreformidle kompetanse og kunnskap om:

  • Skadeforebyggende trening
  • Spenst- og hurtighetstrening
  • Fotballterminologi
  • Gode holdninger og verdier

Akademiet retter seg mot jenter i to kategorier:

Barn 7-12 år
Ungdom 13-16 år

Akademiet er åpent både for jenter fra Kolbotn IL og andre klubber. Ungdomsspillere fra andre klubber må ta kontakt med Stian Solbakk / stian.solbakk@kolbotnil.no før påmelding, slik at vi har en ryddig dialog mellom klubbene før første Akademitrening.

Akademiansvarlig med lang erfaring

Salas Sikabi har det sportslige ansvaret for Kolbotn Akademiet. Ved siden av Kolbotn Akademiet er Salas hovedansvarlig trener for jentene på J15 U – regionallag og J19. Han er UEFA A utdannet

Salas har tung sportslig kompetanse og en unik evne til å få med seg alle, og gi målrettet og individuell tilbakemelding og veiledning til spillerne sine.

Keeperansvarlig

Oliver Stronach – Nathan har det sportslige ansvaret på keeperakademiet.  Han er tidligere spiller på Follo og KFUM, vært keepertrener for NFF Oslo sin toppgruppe,  er nå  A-lags trener for Kolbotn Fotballkvinner, utdannet med UEFA B-lisens og UEFA B Keepertrener, samt at han er kommet inn på UEFA A Keepertrener som han vil fullføre i løpet av året.

Periodeoversikt 2024:
Periode 1: Uke 4 – uke 12
Periode 2: Uke 15 – uke 24
Periode 3: Uke 35 – uke 42
Periode 4: Uke 43 – uke 50

Påmelding akademi:
Kolbotn Akademiet – Jenter periode 1 (2024) (letsreg.com)

Påmelding keeperakademi: 
Kolbotn Keeper Akademi – periode 1 (2024) (letsreg.com)

Ved spørsmål, ta kontakt med Stian Solbakk // stian.solbakk@kolbotnil.no