Kolbotn Akademiet 2021

Påmelding til periode 2 er nå åpen.

Påmelding til periode 2 finner du HER

Kolbotn Akademiet er en viktig del av Kolbotns satsning som utviklingsklubb. Akademiet er et fotballtilbud for jenter som vil ha mer og annet påfyll i treningshverdagen enn hva en kanskje får på lagstreninger. Akademiet drives av skolerte trenere med faglig og pedagogisk kompetanse. Kolbotn Akademiet tilbyr differensiert og tilpasset trening for å skape mestring og riktig utfordring tilpasset den enkelte.

I tillegg til ferdighetsutvikling og spillforståelse ønsker vi også at jentene skal lære mer om, utvikle og videreformidle kompetanse og kunnskap om:

  • Skadeforebyggende trening
  • Spenst- og hurtighetstrening
  • Fotballterminologi
  • Gode holdninger og verdier

Akademiet retter seg mot jenter i to kategorier:

Barn 7-12 år (2010-2015)
Ungdom 13-16 år (2005–2009)

Akademiet er åpent både for jenter fra Kolbotn IL og andre klubber. Ungdomsspillere fra andre klubber må ta kontakt med Stian Solbakk / stian.solbakk@kolbotnil.no før påmelding, slik at vi har en ryddig dialog mellom klubbene før første Akademitrening.

Akademiansvarlig med lang erfaring

Tresor Egholm har det sportslige ansvaret for Kolbotn Akademiet. Ved siden av Kolbotn Akademiet er Tresor hovedansvarlig trener for jentene på WANG Toppidrett Oslo og WANG UNG. Han fullfører i 2021 sin UEFA A-lisens.

Tresor har jobbet som trener eller spillerutvikler på alle nivåer på jentesiden og alle nivåer opp til 2. divisjon på guttesiden. Han er utdannet fra Norges Idrettshøyskole og NFF. I tillegg til tung sportslig kompetanse har han unik evne til å få med seg alle, og gi målrettet og individuell tilbakemelding og veiledning til spillerne sine. 

Periodeoversikt 2022:
Periode 1: uke 2 – uke 13:
Periode 2: uke 14 – uke 24 Påmelding her
Periode 3: uke 33 – uke 43
Periode 4: uke uke 44 – uke 50

Ved spørsmål, ta kontakt med Tresor Egholm // Tresor@kolbotnil.no eller Stian Solbakk // stian.solbakk@kolbotnil.no