Oppstart Jenter 2015 – Link til informasjonsmøte finner du her

Har du en jente f.2015 som ønsker å spille fotball?

Sist oppdatert: 18. mai 2021 Skrevet av: Sandra Limseth Børgund

 

Førsteklasses fotball jenter 2015 –  Påmelding finner du her

Link til møtet finner du HER

Kolbotn fotball kvinner ønsker alle jenter født i 2015 velkommen til fotballtrening. Hvis du allerede har begynt på skolen og vurderer å prøve ut å spille fotball (født 2014 eller 2013) kan du også møte opp.

19. mai kl.19.00 vil det bli avholdt et digitalt informasjonsmøte for foreldre. Her vil det bli gitt praktisk informasjon rundt gjennomføringen og planene rundt oppstart av fotballtrening for 2015-årgangen. For at barna skal få et så godt tilbud som mulig er vi avhengig av at foreldre er med og stiller som trenere, lagledere og andre ressurspersoner for lagene. Dersom det bor en liten trenerspire i deg, eller du er over snittet glad i Excel-ark og planlegging er det fint om dere huker av at dere ønsker å å bidra som trener og lagleder. Vi tar kontakt med dere før de første øktene og forklare våre tanker.

Link til teamsmøte vil både bli lagt ut på www.kolbotnkvinnefotball.no og bli sendt ut på mail 18. mai.

27. mai kl. 17.00-18.30 vil første trening bli avholdt på Sofiemyr stadion. Det vil bli gitt lett servering (pølser, boller og noe å drikke)

Det er i første omgang lagt opp til to organisere treninger før sommeren – 3. og 10. juni. Dato for oppstarten i august er ikke fastsatt riktig enda.

Vi stiller med alt av utstyr! Dere stiller med god innsats og godt humør!

Vi gleder oss til å se dere!