U15 jentene dominerte i regional-serien

Sist oppdatert: 13. des 2021 Skrevet av: Sandra Limseth Børgund

 

Tidenes første for Kolbotn

Jenter U15-laget til Kolbotn vant Regional serie i år, og det er første gang et Kolbotn-lag vinner denne serien i denne klassen.

Laget som ledes av trener Tresor Egholm vant 8 kamper, spilte to uavgjort og tapte kun én kamp i serien som består av lag fra Kvik Halden i sør til Vind i Gjøvik og Ottestad i Stange i nord.

Sesongens siste seriekamp borte mot Vind, kunne ikke blitt av det mer dramatiske slaget. I siste spilleminutt klarte 06-jenta Maia Støtvig å sette frem en fot etter dødball, og målet sikret 1-0 og KIL-seier!

Kolbotn var avhengig av seier i denne kampen som ble spilt i Nye Raufoss Storhall i slutten av november. KIL måtte nemlig ha tre poeng for at Lillestrøm, som hadde flere hengekamper til gode, ikke skulle kunne ta igjen Kolbotn.Teoretisk kunne

Lillestrøm, med full pott i egne kamper, komme likt med Kolbotn på poeng. Men Lillestrøm hadde i utgangspunktet langt dårligere målforskjell, og det måtte et lite under fra Romerike til for at Kanarifuglene skulle ta seriegullet fra Kolbotn.

Tabellen endte til slutt med at Kolbotn-jentene sto igjen med 26 poeng, Lillestrøm kom på andreplass med 23 og Ottestad tok 3.plassen med 19 poeng.

I 2022 skal Kolbotn-lagene jenter U15 og jenter 17 igjen spille Regional serie, og vi gleder oss til nok en spennende sesong!