Vil du ta vare på en toppidrettsspire?

Sist oppdatert: 17. mar 2022 Skrevet av: Bendik Almås

 

Som et ledd i satsningen på yngre talenter har vi inngått et samarbeid med WANG Toppidrett, og flere av deres elever flytter hjemmefra for første gang. Vi ønsker derfor å være med på å gjøre landingen så myk som mulig og søker vertsfamilier som har mulighet til å både ta imot, og ta vare på unge idrettstalenter i alderen 15-16 år. Dette er unge voksne med en fin kultur i bagasjen som ønsker å satse på idretten.

Som vertsfamilie forventes det at du eller dere inkluderer eleven i familien og at de får samme omsorg og støtte som gis til andre medlemmer av familien. Vi ser på muligheten for å få økonomisk kompensasjon for ekstrautgifter som tilkommer gjennom klubben eller elevens foresatte, og dette er en god mulighet til å stifte et nytt familievennskap på tvers av Norge!

Det er ingen forutsetning å være en «kjernefamilie» for å kunne bli en vertsfamilie. Om man er én eller to, med eller uten barn fra før, har barn som har flyttet hjemmefra eller som går på skole. Det har ingenting å si! Det eneste vi ønsker er at du/dere har mulighet og vilje til å vise omsorg og behandle eleven som om det var deres egen. Dere vil også bli fulgt opp av en egen kontaktperson som passer på at alle har det fint og trivelig i løpet av skoleåret.

Kontakt sportssjef Marius A. Overmo hvis dette høres interessant ut eller hvis du vil ha mer informasjon.
Marius A. Overmo
marius@kolbotnil.no
+47 911 32 209