Jenter 19 år

Kolbotn J19 består av 23 jenter født 02, 03 og 04. Mange har spilt fotball i klubben siden de var 8 år, men det har også kommet flere til fra andre klubber de siste årene.

Jentene har de siste årene levert gode resultater. I 2018 var mange med på laget som ble Norgesmestere J16. Jentene har også flere Kretsmesterskap, flere gull i OBOS Cup, vunnet Norway Cup, samt sølv i Dana Cup. I 2020 ble laget kretsmester i J17 samt OBOS cup mestere i J19.

Jentene trener 3-4 ganger i uken gjennom sesongen. Kamparena for spillere i denne gruppen vil i 2020 være: 2 div Senior, 1. og 2. div J19. Mange vil også spille NM J19 og OBOS Cup J19.

Vi er en flott gruppe med jenter som har fokus på utvikling, samt å ha det gøy sammen. Vi har plass til flere ivrige jenter i gruppen vår. Ta kontakt om du har lyst å komme på besøk for å se hvordan det er hos oss.

Spillere:

Keeper: Emma Nicoline Nordstrøm Larsen, Emma Been

Forsvar:  Tuva Uppmann Knutsen, Mia Jahr, Vilde Jonberg Kristiansen, Tuva Tøndevoldshagen, Thea Starheim Johansen, Malin Orderud, Sandra Mordt

Midtbane:  Pernille Wirak, Una Lykke Alfredsen, Synne Werning Bonkowski, Andrea Hangaas, Frida Lieberg, Benedikte Hjetland, Mia Nygård, Christine Hanch Iversen, Marlene Ringnes Hagen

Angrep: Ida Helene Sunden, Erika Pay, Ina Winita Harneshaug, Elida Selliaas, Amilia Lind

Støtteapparat:

Pål Wirak tlf: 926 00 001 Mail. Pal_wirak@kolbotnil.no