Kolbotn J2004

Kolbotn J17 består av 28 jenter født 02, 03 og 04. Mange har spilt fotball i klubben siden de var 8 år, men det har også kommet flere til fra andre klubber de siste årene.

Jentene har de siste årene levert gode resultater. I 2018 var mange med på laget som ble Norgesmestere J16. Jentene har også flere Kretsmesterskap, flere gull i OBOS Cup, vunnet Norway Cup, samt sølv i Dana Cup. I 2019 ble laget nr 3 i Regional Serie J17.

Jentene trener 3-4 ganger i uken gjennom sesongen. Kamparena for spillere i denne gruppen vil i 2020  være: 2 div Senior, Regional Serie J17 og 1 div J19. Mange vil også spille NM J19 og NM j16. De er også påmeldt i OBOS Cup J17 og J19 og til sommeren så deltar de på Norway Cup.

Vi er en flott gruppe med jenter som har fokus på utvikling, samt å ha det gøy sammen. Vi har plass til flere ivrige jenter i gruppen vår. Ta kontakt om du har lyst å komme på besøk for å se hvordan det er hos oss.

Spillere:

Keeper: Emma Nicoline Nordstrøm Larsen, Tiril Holmstøen Aarhus

Forsvar:  Hermine Sæther, Anneli Aslaksrud, Marthe Holtet Røsseth, Anna Lyshagen, Tuva Uppmann Knutsen, Mia Jahr, Lea  Margareta Nygren, Tuva Tøndevoldshagen, Emma Taraldset Inderberg

Midtbane: Ninni Helgesen Ringstad, Pernille Wirak, Una Lykke Alfredsen, Nora Mathiassen-Nymoen,  Anna Flatekvål, Synne Werning Bonkowski, Sanna Høeg,  Andrea Hangaas, Benedikte Hjetland, Henriette Harr-Haga

Angrep: Ida Helene Sunden, Erika Pay, Ina Winita Harneshaug, Mathie Brenna-Hansen, Sara Bahtijaragic

Støtteapparat:

Pål Wirak tlf: 926 00 001 Mail. paalwira@gmail.com

Camilla Mathiassen tlf: 984 40 630 Mail: camillamath@gmail.com