Kolbotn J2004

Kolbotn J2004 er sesongen 2019 en gjeng på 15 spillere. Flere av jentene har spilt sammen siden 2010, mens noen har kommet til underveis. Før sesongen 2018 fikk vi med oss flere nye jenter fra andre klubber som ville knytte seg til laget for nye sportslige og sosiale utfordringer, og disse spillerne har blitt et supert tilskudd til en allerede flott gjeng. Denne sesongen er vi ikke så mange, men de som er med, er en treningsivrig, dedikert og flott gjeng jenter som setter seg stadig nye mål etter flere sesonger med gode resultater. Blant annet 2 ganger kretsmestere i Oslo, to finaler i OBOS cup hvor en endte med seier, og Norway cup finalist. Jentene representere flere skoler, Fløysbonn, Hellerasten, Ingieråsen, Haugjordet, Kråkstad og Wang ung. Laget har også et godt samarbeid med J2005 og J17.

Sesongen 2019 skal J2004 spille Regional serie J15, sportslig en svært spennende utfordring som vi gleder oss til. I regional serie er det tillatt med hospitanter fra andre klubber, så er det ivrige jenter der ut som kan tenke seg større sportslige utfordringer i tillegg til spill i egen klubb, er det en mulighet hos oss. Det er bare å ta kontakt. Vi er også interessert i jenter som kan tenke seg å bli en del av denne flotte gjengen på permanent basis.

Laget trener 4-5 ganger i uken i tillegg til kamp, og denne sesongen blir det i hvert fall finale i vinterserien, OBOS cup og Norway cup i tillegg til regionalt seriespill, før vi avslutter sesongen med tur til Barcelona. Det blir mye spennende å hive seg med på. Også i teamet rundt laget er det en fin gjeng med tre trenere, deriblant egen keepertrener, to lagledere og en dedikert foreldregruppe.

Er det noen der ute som tenker de har lyst til å bli en del av dette flotte laget, bare ta kontakt. Uansett, Kolbotn J2004 ser frem til en spennende sesong 2019.

Hovedtrener: Camilla Mathiassen
                   camillamath@gmail.com

                   Mob.98440630

Lagleder: Tonje Rene Haagenrud
              tonje.rene.haagenrud@klp.no
              Mob. 95926940