Jenter 2005

Vi er en gjeng på 30 jenter fra Kolbotn, Oppegård, Kråkstad og tilhørende områder. Noen av jentene har spilt fotball siden oppstarten av laget i 2011, andre har kortere fartstid som fotballspillere. Vi har et tilbud til både jenter som ønsker å satse på fotball og jenter som har fotball som en sosial aktivitet. Felles for alle er at de de spiller fotball fordi det er gøy.

I 2020 har vi ansatt Tresor Egholm som hovedtrener for laget. Tresor har jobbet som trener eller spillerutvikler på alle nivåer på jentesiden i norsk fotball og alle nivåer opp til 2. divisjon på guttesiden. Han er utdannet fra Norges Idrettshøyskole og NFF. I tillegg til tung sportslig kompetanse har han en unik evne til å få med seg alle, og gi målrettet og individuell tilbakemelding og veiledning til spillerne sine.

Vi er et lag med fokus på utvikling – uansett hvor vi er på ferdighetsskalaen. I 2020 stiller vi i Regionalserien J15 og 2. divisjon J15.

Vi trener på Sofiemyr Kuntgress, greverud Kunstgress og i Prinsdalhallen. Spillerne våre kan trene mellom 2 og 6 ganger i uken. I samarbeid med Tresor setter hver jente opp en utviklingsplan som speiler ambisjoner, ferdigheter og ønsker.

Har du lyst til å bli med på laget, så ta kontakt med.

Hovedtrener:  Tresor Egholm // tresor@kolbotnil.no // mob: 958 52 732
Lagleder: Guri  Langmyr Iochev // gurilangmyr@hotmail.com // 902 61 776.

Støttetrenere:
Trond Navestad // trond.navestad@dnbeiendom.no // mob: 975 96 384
Jesper Michaelsen // jesper.michaelsen@gmail.com // mob: 982 65 862