4 på rad for Kolbotn

Sist oppdatert: 05. mai 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Kolbotn kunne juble for nok en seier. Foto: Knut Stenseth, Østlandets Blad.

Vi fikk ikke helt den starten på sesongen som vi ønsket, og vi følte at vi ikke hadde marginene på vår side. Jentene har jobbet hardt og vist en vilje til å aldri gi seg, og det har virkelig gitt uttelling. Vi står nå med fire seire på de siste fire rundene, og gårsdagens seier mot Avaldsnes var en av de virkelig gode!

Jentene startet kampen som de gjorde mot Røa, de tok styringen fra første minutt og etter 12 minutter scorer Karina Kolbotns første mål for dagen. Ikke bare var det hennes 5. mål på tre kamper, det var også av det ekstremt pene slaget og Karina viser hvorfor hun har blitt valgt ut til å være med å representere Norge under sommerens VM. Kolbotn fortsetter å ha overtaket etter scoringen uten helt å produsere de store sjansene. Mot slutten av 1. omgang klarer derimot Avaldsnes å jobbe seg inn i kampen og i det 35. minutt utligner laget fra Karmøy med et godt skudd fra Olaug Tvedten. Lagene er like langt og resultatet holder seg til pause.

Debutmål for Hørte og en suser fra Holmen

Andre omgang starter litt som i første, med et lite overtak til Kolbotn. Men det er ikke før i det 68. minutt at dagens andre mål er et faktum. Igjen er det Marit sin silkefot som serverer en presis corner og inne i feltet ruver Sara Hørte høyest av alle og scorer dermed sitt første mål i sin 4 kamp i Toppserien. 10 minutter senere vinner Kristin Holmen ballen midt på Avaldsnes’ banehalvdel, Kristin tar med seg ballen selv og punkterer kampen med et fantastisk mål fra 17 meter.

– Det var sykt gøy. Jeg har øvd mye på den der, med det har aldri gått. Jeg har dunka den over hver gang. Jeg tenkte hele tiden at jeg skulle spille ballen ut til Isabell, men så plutselig bare åpnet det seg. Da var det jo bare å gå rett på mål, og da gjorde jeg det, forteller Kristin til Østlandets blad.

Gårsdagens målscorere: Sara Hørte, Karina Sævik og Kristin Holmen. Foto: Vegeir Kjærstad, Støtt Norsk Kvinnefotball.

Nå gjenstår det kun to serierunder og en NM-kamp før Toppserien tar en VM-pause. Neste helg reiser jentene til Bergen for å møte Arna Bjørnar, mens neste «hjemmekamp» spilles 19.mai på Intility Arena under Superhelgen.