AEKO er ny sponsor på Kolbotn.

Samarbeidspartner

Sist oppdatert: 08. mai 2019 Skrevet av: maria

 

Kolbotn Fotball Kvinner har fått en ny sponsor med på laget. AEKO er en ny boligutvikler på Kolbotn og ønsker derfor å bidra til gode oppvekstvilkår på Kolbotn. Et godt idrettstilbud betyr mye for folk når de skal velge hvor de skal bo, sier daglig leder Arne Erik Rønningen i AEKO.

 

AEKO er den fjerde hovedsponsoren til Kolbotn Fotball Kvinner. De har lenge vært engasjert i barne-og ungdomsfotballen i Oppegård, og ønsker nå også å bidra i Kolbotn, på både gutte- og jentesiden. Selv om Kolbotn Fotball Kvinner er mest kjent for topplaget sitt, så er vi stolte av å ha breddefotballen i samme klubb. Alle jentene fra 6 år og opp til A-laget har like kampdrakter med de samme sponsorene. Nå får vi også felles sponsorer med guttene, og det er veldig hyggelig, sier Maria Høivik Rugaas i Kolbotn Fotball Kvinner.

 

AEKO er sammen med ny sponsor på guttesiden, BEU (Bolig og Eiendomsutvikling AS) de første sponsorene på både gutte-og jentesiden på Kolbotn. Vi tilbyr allerede fotballskoler og en stor Kolbotn-cup til både guttene og jentene i klubben, men ønsker å se på flere områder hvor vi kan samarbeide om å gi barn og unge et godt tilbud, sier Maria Høivik Rugaas i Kolbotn Fotball Kvinner.

 

Les mer om samarbeidet her