AEKO FORLENGER AVTALEN MED TRE NYE ÅR!

AEKO Gruppen AS forlenger med Kolbotn Fotball Kvinner for tre nye år!

 

Selskapet med hovedbase på Rosenholm blir med som støttespiller i tre nye år. AEKO Gruppen AS er morselskapet i AEKO-konsernet som også omfatter datterselskapene: AEKO Eiendomsutvikling AS, AEKO Entreprenør AS, AEKO Boligutleie AS og AEKO Pure capital.

Gode oppvekstvilkår og aktivitet for barn og unge

«Velfungerende idrettslag og aktivitetstilbud til barn og unge er viktig for oss som til syvende og sist lever av at mennesker ønsker å flytte til området. Vi gjør dette fordi vi har en filosofi om at vi bygger gode oppvekstvilkår», sier Arne Erik Rønningen som selv har aktive barn på fotballbanen.

«Det som er spesielt med Kolbotn er at de er et kraftsenter for kvinnefotballen på Østlandet. Er du ambisiøs som fotballspiller har du gode muligheter for å realisere hele drømmen på banene i Sofiemyr Idrettspark» avslutter Arne Erik Rønningen

En mer forutsigbar hverdag

AEKO Gruppen har et lokalt engasjement og har støttet både Kolbotn- og Oppegård idrettslag i en årrekke. For fotball kvinner er AEKO en langsiktig, viktig støttespiller.

Daglig leder i kvinnefotballen, Pål Bjørnstad er svært glad for at AEKO Gruppen er med videre som en betydelig sponsor.

«En sponsor som AEKO bidrar til at vi kan gi et bedre tilbud til spillerne våre samtidig som treningsavgifter kan holdes på et akseptabelt nivå. Sponsorer og gode hjelpere er helt avgjørende for idretten. Støtt opp om våre sponsorer og vis at du er takknemlig for bidraget de gir til idretten.»

Takk for at dere er med på laget!

Annonse fra Toppserien: