Bortekamp mot Arna-Bjørnar

Sist oppdatert: 12. mai 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Foto: Marius K. Eriksen

I dag er det endelig Toppseriekamp igjen, og denne gangen har jentene satt seg på flyet til Bergen for bortemøte mot Arna-Bjørnar.

Etter en hektisk start på mai-måneden har jentene fått en hel uke på å hente seg inn igjen og laget er nå klare for å møte Arna-Bjørnar. Bergenslaget står med to seire så langt i sesongen, de åpnet med en sterk borteseier mot Klepp, men har siden ikke klart å ta 3 poeng før de møtte Fart i forrige serierunde. Vi, derimot, har hatt god flyt, og har kjempet oss til full pott de siste 4 kampene. Kaptein Sigrid mener kampene har gitt laget selvtillit og at de er klare for å kjempe om 3 nye poeng.

– Det har vært godt å få en «normal» treningsuke etter alle kampene i mai. Vi føler oss godt foreberedt inn mot morgendagens kamp. Arna Bjørnar er et godt lag som spiller hurtig i lengderetning, så vi må være ordentlig skjerpet om vi skal ta med oss 3 poeng hjem til Kolbotn.

– 4 seire på rad betyr enormt mye for laget, det er deilig å få betalt for arbeidet vi legger ned hver dag! Vi tar med oss selvtillit og en sterk lagmoral som vi vet kan vinne kamper selv når det butter. Men vi vet også at vi må være på fra start, samtidig passe på at selv med 4 seire på rad finnes det ingenting gratis i Toppserien. Alle kan slå alle.

Sigrid har selv spilt i Arna-Bjørnar og ser frem til å møte gamle lagvenninner

– Bergen og Arna-Bjørnar står hjertet nær, det er en klubb jeg er veldig glad i. Det har skjedd en del utskiftninger siden 2016, men det blir gøy å møte de som er igjen.

Med seier over Arna-Bjørnar har vi mulighet til å klatre opp ved siden av Vålerenga på tabellen.

Kampen har avspark kl. 14.00 og sendes som vanlig på direktesport.no.