Før kampen: Kolbotn – Arna Bjørnar

Jakten på høstens første 3-poenger

Sigrid Heien Hansen i aksjon under forrige hjemmekamp mot Trondheims-Ørn. Foto: Marius K. Eriksen

Vi er tilbake på Sofiemyr Stadion og klare for å kjempe om høstens første tre-poenger når vi i morgen møter Bergenslaget Arna Bjørnar.

Sist oppdatert: 16. aug 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Etter en mindre god prestasjon mot Trondheims-Ørn løftet laget seg på Intility Arena. Det ble tap mot Vålerenga og, men innsatsen var mer enn godkjent og det er mye positivt å ta med seg inn i morgendagens oppgjør. Kaptein Sigrid håper på krigerinnstilling fra jentene i morgen:

– Morgendagens kamp mot Arna Bjørnar blir en jevn og tøff kamp. AB er et lag som på en god dag kan slå alle. Jeg håper vi tar med oss måten vi forsvarte oss på mot Vålerenga forrige helg, da har vi et godt utgangspunkt for et godt resultat. Jeg savnet en krigerinnstilling og trøkk i motstanderen sin boks etter å score mål. Vi har hatt fokus på dette i denne treningsuka så jeg håper vi ser det igjen i morgen. Vi går for høstens første 3 poenger, den er etterlengtet

Jentene går nå inn i en hektisk uke med tre kamper. Onsdag spiller vi kvartfinale i cupen mot LSK og neste lørdag venter en tøff bortekamp mot Klepp, før lagene går ut i en landslagspause.

– Det blir viktig å komme godt ut av disse tre kampene for å kunne levere den høstsesongen vi ønsker å levere. Det er tre tøffe kamper denne uka, ingen tvil om det, men vi gleder oss. Vi er veldig revansjelystne etter vårens seriekamp mot LSK, så cupkampen blir veldig spennende. Disse tre kampene er en ypperlig mulighet for oss til å ta nye steg som et lag og vise hva som bor i oss.

Tre siste møter

12.05.19, Arna Bjørnar-Kolbotn, 1-3

08.09.18, Kolbotn-Arna Bjørnar, 1-4

05.05.18, Arna Bjørnar-Kolbotn, 1-1

Arna Bjørnar tok bronse i fjorårets toppserie etter å ha slått byrival Sandviken på medaljemålstreken. Laget mistet flere av sine spillere til nevnte Sandviken foran årets sesong og det lå en spenning rundt hvordan de ville klare seg i år. Har likevel gjort en ok vårsesong, og ligger på en 7.plass, 3 poeng bak oss på tabellen.

 

 

RUNDE 13 | TOPPSERIEN
Lyn 27. juni 14:00 Kolbotn
Røa Fotball Elite 27. juni 15:00 Trondheims-Ørn
Arna-Bjørnar 28. juni 14:00 Klepp
Avaldsnes 28. juni 15:00 Sandviken
LSK Kvinner 28. juni 15:00 Vålerenga