FØR KAMPEN: KOLBOTN – VÅLERENGA

Sist oppdatert: 30. mar 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

TRENEREN HAR ORDET

Første hjemmekamp for året står for tur. 30. mars og naturgress i Norge byr alltid på en viss grad av spenning, men i år har værgudene vært på vår side. Banen er definitivt i god stand sammenlignet med tidligere år og vi er klare for å entre Sofiemyr stadion 85 dager tidligere enn vi møtte Avaldsnes til første dyst på eget gress i fjor.

Vår første kamp er unnagjort borte mot LSK. For å oppsummere raskt så leverer vi strålende i 70 min, leder 3-1 og kjempet fjorårets seriemester i kne. Sluttresultatet blir dessverre 4-3 og vi reiser tomhendte fra LSK-hallen. Forferdelig surt!

Vi har jobbet gjennom uken med å ta med det som er bra og små justeringer for å bli klare til VIF. Det som er sikkert er at det er en revansjelysten gjeng som er klare til kamp. Dagens motstander kommer med et slagkraftig lag fult av internasjonale toppspillere. De slo Stabæk 1-0 i sin første runde og har garantert en målsetning om å forbedre fjorårets 6. plass. Fjorårets kamper var tette og jevne hvor vi trakk det lengste strået, det satser vi på å gjenta igjen i år.

God kamp!

Knut

 

NB: Om du ikke rekker å ta turen til Sofiemyr, kan du se kampen her: https://www.direktesport.no/event/sCN0rTXgDoAtkeCjlj0cVO?publication=www.oblad.no