FØR KAMPEN: TIL2020 I RUNDE 6

 

Til helgen tar Kolbotntroppen turen til Tromsø for nest siste runde i sluttspillet.

 

Søndag 23. oktober kl 14.00 møter vi TIL på Alfheim stadion. Vertene ligger ett poeng foran oss på tabellen med en seier og fire tap, der vi har tapt tre og spilt uavgjort to kamper. Kampen til helgen blir dermed utrolig viktig for begge parter i slåsskampen om kvalikplassen, der tre poeng trolig tar oss opp til 6. plassen om Arna-Bjørnar slår Avaldsnes på hjemmebane.

 

Vi kommer ikke unna realiteten som er at det har vært et skuffende sluttspill hittil og langt unna det vi hadde håpet på. Fra å være fem minutter unna topp 4, til å ligge nederst på tabellen etter fem runder er en tung overgang. Likevel, har vi fortsatt troa på at vi kan beholde plassen vår i Toppserien neste år, med en reell innsats de siste kampene. Etter fristillingen av trenerteamet og sportslig ledelse på tirsdag, har midlertidig trenere Tresor Egholm og Nathan Flight denne uken jobbet med å skape ny energi og bygge opp selvtillit i laget igjen.

 

  • Det har vært godt humør og mye energi på trening denne uken. Spillerne har tatt til seg nye tanker og nye ideer på en bra måte. All fokuset er på de siste to kampene av sesongen og å få gode resultater. Med gode individuelle spillere og et godt lag har jeg full troa på at vi kan ta seks poeng, sier Nathan Flight som har vært med på treningsfeltet siste uken.

 

Vertene har fått kjørt seg med 0 poeng og -10 i målforskjell bare de to siste kampene. Det betyr at vi har all mulighet til å ta med oss tre poeng hjem fra Tromsø. Kolbotnfamilien og supportere – dere spiller en superviktig rolle for oss i kampen om kvalik! Selv om du ikke kan ta turen nordover, støtt oss hjemmefra! Så slå på direktesport søndag 23. oktober kl 14.00.

 

Annonse fra Toppserien: