Ingvild Isaksen tilbake på Kolbotn

Nyansatt

Processed with VSCO with a6 preset

Sist oppdatert: 26. mar 2019 Skrevet av: maria

 

Tidligere landslagsspiller og Kolbotnspiller Ingvild Isaksen er ansatt i Kolbotn som Media og Innholdsansvarlig. Hun starter i Kolbotn allerede i dag og gleder seg til første hjemmekamp til helgen.

 

Isaksen har en lang fotballkarriere bak seg som spiller både på Kolbotn, på landslaget og internasjonalt i Italienske Juventus. Nå har hun lagt fotballskoene på hylla og ønsker å bidra til å løfte norsk fotball for kvinner på andre måter.

Ignvild og Isabell fra de spilte på Kolbotn i 2006

I tillegg til en lang og solid fotballerfaring har Isaksen studert markedsføring og Innholdsproduksjon.

-Kvinnefotballen trenger å bli enda proffere på å synliggjøre alt det arbeidet som gjøres av toppspillerne og teamene rundt, sier Isaksen. – Vi har et stort potensial for å skape mye mer synlighet og engasjement rundt fotball for kvinner. Fotball er den største idretten for yngre jenter og det er viktig at både profiler og arbeidet vårt blir tilgengelig for den oppvoksende generasjon. Greier vi å vise dette gjennom god kommunikasjon, så blir vi i tillegg et sterkt kort for samarbeidspartnere fra både media og sponsormarkedet. Jeg synes det er utrolig gøy å se hva alle topplagene er i ferd med å få til både på og utenfor banen, og jeg gleder meg til å jobbe med Kolbotn for å løfte fotball for kvinner, også kommunikasjonsmessig»

Kolbotn har et sterkt team i klubben nå med både Solveig Gulbrandsen, Ingvild Isaksen og tidligere landslagsspiller i England Rachael Axon i sjefsstolen. Axon forteller at hun er strålende fornøyd med ansettelsen av Isaksen og er glad for at erfarne spillere ønsker å komme tilbake å bygge klubben videre.

Vi ønsker Ingvild hjertelig velkommen på laget!