Jentene fortsetter å levere!

Sist oppdatert: 12. mai 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Isabell og Karina scoret hvert sitt mål i kampen mot Arna Bjørnar. Foto: Knut Stenseth, Østlandets Blad.


4 på rad har blitt til 5 på rad. Igjen viser jentene styrke etter å ha fått et mål i fleisen.

Knut oppsummerer kampen slik:

– Vi gjør en god 1. omgang, spesielt siste 30. Vi har flere muligheter til å drepe kampen og vi er nøye med å angripe prioriterte rom. 2. omgang blir mer åpen, og vi slipper inn et irriterende mål når vi spiller med 10 på grunn av neseblod på Eline. Viser igjen karakter når vi kommer tilbake og tar med oss tre poeng. Alt i alt en fortjent seier.

Isabell deler Knut sitt syn av kampen:

– Jeg synes vi starter kampen litt middels, vi løfter oss veldig utover i omgangen og har egentlig full kontroll de siste 30. 2. omgang er litt mer åpen, men føler også her at vi har god kontroll. Vi skaper mange sjanser og er gode i duellspillet.

Isabell har vist at hun er i god form før VM. Hun har jobbet utrettelig på topp i kamp etter kamp, i dag satt også scoringen.

– Karina spiller meg igjennom, jeg ser forsvarsspilleren prøver å blokkere skuddet ved å skli, jeg tar et pådrag og setter den i lengste. Det er utrolig deilig å score igjen!

– For meg er det veldig viktig å kjenne at jeg er i god form før VM, at jeg orker mye. Og så hjelper det på selvtilliten å score mål.

Se høydepunkter fra kampen her:

Neste helg er det Toppseriens Superhelg og vår hjemmekamp mot Klepp spilles derfor på Intility Arena. I tillegg til kamp vil det være flere aktiviteter utenfor stadion, og vi håper at så mange som mulig fra Kolbotn og omegn blir med for å heie på jentene! OBOS, Norsk Tipping og Coop sponser inngangen: Hent dine billetter her!


Arna Bjørnar – Kolbotn 1-3
Myrdal Stadion

0-1 Isabell Herlovsen (23)
1-1 Milicia Mijatovic (65)
1-2 Tonje Pedersen (73)
1-3 Karina Sævik (86)