Kolbotn beste klubb på Norway Cup!

Norway Cup er over for i år, og også denne gang har vi hatt flere lag i aksjon i de store turneringen. 

Sist oppdatert: 06. aug 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Norway Cup er et stort høydepunkt for flere av våre fotballjenter, og i år kan vi se tilbake på flere gode prestasjoner fra flere lag. Ikke bare vant J19 gull i sin klasse, men vi ble både beste klubb på jentesiden og beste klubb totalt i årets turnering! DET er virkelig noe vi er stolte av og viser at det gror godt i våre yngre rekker. Her får du en oversikt over hvordan det har gått med våre jentelag:

J2007

J2007 deltok i år med fire jevne lag i Norway cup. Alle fire lagene spilte en rekke gode kamper, og jentene har igjen vist at de fungerer godt sammen, samme hvilke lagvenninner de har. De sportslige resultatene har vært gode, men minst like viktig er det at jentene har hatt det gøy sammen og skapt gode minner sammen.

J2006

J06 stilte med to lag i sin første Norway Cup med sluttspill. Kolbotn 1 startet med seier 3-1 mot Romsdals beste lag, Vestnes Varfjell. Deretter 9-0 mot Haugar og 5-1 mot Jerusalem Girls. Dermed gruppevinner og A-sluttspill. Herlig spill i 1/16 og 1/8-delsfinalen, med seier 3-0 mot Guard fra Ålesund og 6-0 mot Follese FK fra Askøy. Jentene gikk inn i kvartfinalen med fem seiere og 26-2 i målforskjell. Fantastisk spill! 

Norway Cup-eventyret endte dessverre i kvartfinalen. Vi møtte et fysisk sterkt Bryne-lag med duellstyrke som sitt fremste våpen. I andre omgang forsøkte vi å presse fremover på en humpete gressbane på Ekeberg, men vi klarte ikke å få Bryne på defensiven.

Kolbotn 2 jobbet steinhardt og hadde tre jevne gruppespill-kamper, men alle endte med knepent tap mot tyske Tus Felde, Seljord og Molde. Dermed B-sluttspill hvor de styrte 1/16-delsfinalen mot Oppsal. Her ledet de 1-0, og skapte mange sjanser. Marginene var imidlertid ikke helt på Kolbotn-jentenes side, og Oppsal scoret to mål. Det ble dermed litt stang ut for Kolbotn 2 i årets cup.

Støtteapparat er stolte og full av beundring over innsatsen, lagmoral og fotballen jentene på begge lag leverte under årets Norway Cup. For noen herlige fotballopplevelser de ga oss disse dagene!

J19

Kolbotn J19 jenter vant Norway Cup etter en vanvittig spennende finale! Etter en relativt svak 1 omgang hvor Utleira tok ledelsen 1-0 kom Kolbotn sterkt tilbake i 2 omgang. Scoringer av Guro Møller og Andrea Mjøsund snudde kampen før Utleira fikk en meget billig straffe og utligner med kun 2 minutter igjen på matchuret. Vi trodde alle det gikk mot ekstraomganger og sudden-death da Celine Larsen kom seg til dødlinje rett før slutt – ballen slås knallhardt inn på bakre stolpe – der dukker lagets Solskjær opp og banker ballen i nota!! Julie blir med det matchvinner både i finalen og semifinalen!