Kolbotn UngdomsCamp m/VM kamp

Kolbotn Ungdom // Foto: Lise Christoffersen

Sist oppdatert: 08. okt 2019 Skrevet av: maria

 

8.juni inviterer vi våre ungdomsspillere (J12, J13, J14 og J15) til heldags UngdomsCamp på Sofiemyr klubbhus og kunstgress.

Dagen vil bestå av 2 treningsøkter med profesjonelle trenere og spillerutviklere, mentaltrening med A-lagets mental coach og kamper på Sofiemyr Stadion og KG,

Etter trening vil vi sammen se på VM kamp Norge – Nigeria der vi gleder oss til å se våre to Kolbotn-spillere Karina Sævik og Isabell Herlovsen i aksjon.

Trenere:

Charlie McCarthy er UEFA B-lisensiert trener og driver Tollo Academy i London. Han er utdannet gymlærer og tidligere fotballspiller. Charlie har tidligere vært på Kolbotn og blant annet hatt egne akademi for rekruttlagsspillere. Han tilbyr Tollo Academy for topp og bredde lag ulike steder i Europa og vil ha et nytt Sommer Elite Akademi på Kolbotn i 2019.

Tresor Egholm er Toppspillerutvikler i Kolbotn Fotball Kvinner og trener på WANG Toppidrett Oslo, samt Sone- og Kretslag NFF Oslo. Tresor har en lang karriere innen fotball og har spilt på både landslag og eliteserie i innendørs fotball. Tresor startet som trener i 2005 og har jobbet på alle nivåer på jentesiden og alle nivåer opp til 2. divisjon på guttesiden. Han er utdannet fra Norges Idrettshøyskole og NFF

Randi Bjøntegaard er mental trener for Kolbotns A-lag og er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun jobber som studieleder for Psykologi på Bjørknes Høyskole og har en videreutdanning i idrettspsykologi.

Gjennomføres i samarbeid med sponsorer

Arrangementet er gratis og gjennomføres i samarbeid med sponsorene våre BEU, AEKO og Eckbos Legat. Vi serverer middag til alle spillerne, men ber om at lunsj eller matpakker medbringes.

Dagen starter kl 12:00 på klubbhuset og avsluttes kl 22:45.

Ta med treningstøy, matpakke og håndkle/skift. Jentene kan bruke garderobene i klubbhuset til dusjing og skiftng før vi skal se VM-kampen.

Påmelding via lagledere.

Mvh,
Kolbotn fotball kvinner