Kolbotnjenter på Equinor talentleir

Talenter

Sist oppdatert: 22. mar 2019 Skrevet av: ingeborg

 

Kolbotnspillerne Norah Mortensen og Thea Wilhelmsen fra Kolbotns Jenter 2005 deltar denne helgen på Equinor Talentleir i Østfold. Talentleiren er det nærmeste en kommer et landslag i denne årsklassen, og spillere fra hele landet har vært samlet til treninger og kamper i Østfoldhallen siden torsdag.

I dag var jentene på samme lag da det var duket for internkamp på samlingen. Norah er keeper og spilte hele spilte hele andreomgangen for Rødt lag som vant hele 4-0 til slutt. For en keeper er det alltid godt å holde nullen, og Norah var sterkt delaktig i at hvitt lag ikke klarte å score mål i denne kampen!

Thea spilte hele kampen som venstreback for Rødt lag og var også sterkt involvert i seieren med to hele målgivende pasninger fra sin backposisjon. Den første målgivende pasningen var av det nydelige slaget med en millimeterpresis pasning inn i bakrom til Rødt lags hurtige spiss som enkelt kunne runde keeper og sende Rødt lag opp i ledelsen 1-0!

Jentene skal nå gjøre egen videoanalyse av kampen sin, før det er nye treningsøkter i morgen. Søndag er det klart for returmøte mot samme motstander. Det er moro at det gror godt i yngres avdeling i Kolbotn, og hele klubben ønsker begge jentene lykke til videre på samlingen – vi er stolte av dere jenter!!