Målfest i dagens cupkamp

Foto: Knut Stenseth, Østlandets blad.

En god dag på jobben for våre Kolbotn-jenter da Grand Bodø ble sendt hjem med 11-0 i bagasjen i 3.runde i cupen.

Sist oppdatert: 01. aug 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Allerede etter 7 minutter satte Eline Hegg inn dagens første scoring, og bare 6 minutter senere scorer Ingrid Elvebakken på vakkert vis fra 20 meter. Til pause stod det hele 6-0 og vi kunne gå inn til pause med masse energi og selvtillit.

2.omgang starter ikke med samme målskredet, men etter 66 minutter setter vi inn nok en scoring ved innbytter Isabell Herlovsen. Målet gir mersmak og Isabell setter like så greit inn 4 mål til de neste 19 miuttene, ikke engang tavla på veggen klarte å holde følge, da den kun kan telle til 9.

Foto: Knut Stenseth, Østlandets Blad

Det ender 11-0 og Isabell sier seg godt fornøyd med dagens lagprestasjon:

– Deilig å starte høstsesongen med seier og god kamp. Det gir selvtillit inn mot kampen til helgen. Syntes vi har veldig mye bra offensivt spill, og mye av det vi har trent på gjenskapes i kampen.

– Det er alltid deilig å score mål. Jeg føler at formen er god selv med litt ferie.

Allerede på lørdag er det ny kamp, da vi møter Trondheims-Ørn i Toppseriekamp. Isabell er klar på hva laget må ta med fra dagens prestasjon:

– I dagens kamp er det offensive spillet vårt var veldig bra. Det blir også viktig i kampen på lørdag, at vi klarer å spille vårt spill og at vi får til det vi har øvd på på trening. Treningene har vært veldig gode etter ferien, med bra fokus og god konsentrasjon, det må vi fortsette med.

Seieren mot Grand Bodø betyr avansement til kvartfinalen i cupen. Nå vender vi fokuset mot Toppserien igjen hvor vi ligger godt an til å kjempe om medaljer. Det blir en spennende høst!

Kampfakta:
Kolbotn – Grand Bodø 11-0
1-0 Eline Hegg, 7′
2-0 Ingrid Elvebakken, 13′
3-0 Julie Klæboe, 16′
4-0 Karina Sævik, 21′
5-0 Nora Eide Lie, 29′
6-0 Eline Hegg, 66′
7-0 Isabell Herlovsen, 66′
8-0 Isabell Herlovsen, 70′
9-0 Isabell Herlovsen, 78′
10-0 Isabell Herlovsen, 81′
11-0 Isabell Herlovsen, 85′
Kolbotns lag:
Hildegunn Sævik, Tonje Pedersen (Anja Rasmussen 69′), My Haugland, Ingrid Elvebakken, Eline Hegg, Nora Eide Lie, Tone Bettina Pirisi, Kristin Holmen, Tanja Myrseth (Marit Bratberg Lund 64′), Karina Sævik (Isabell Herlovsen 46′), Julie Klæboe.
Neste kamp: Kolbotn – Trondheims Ørn, Sofiemyr Stadion, 03.08, kl. 15.00.