Ny hovedsponsor til Kolbotn Fotball Kvinner

Sist oppdatert: 03. mai 2019 Skrevet av: maria

 

Vi er glade for å ha Attentus Eiendomsmegling Kolbotn med på laget. Attentus Eiendomsmegling er en lokal eiendomsmegler på Kolbotn, og er opptatt av å bidra til gode bomiljø der de selger boliger. Derfor har de inngått et langsiktig samarbeid med Kolbotn fotball kvinner. 

 

-Styrke og engasjement er verdier som vi deler med vår lokale fotballklubb på Kolbotn, forteller daglig leder Kjell Ove Loeshagen. Fotball er den største sporten for både gutter og jenter i Norge. Når vi selger boliger på Kolbotn og områdene rundt er det viktig for oss å vite at miljøene rundt boligene også er gode. Gode skoler og et godt idrettstilbud er viktig for kundene våre når de kjøper bolig, fortsetter han.

 

-Som lokal megler på Kolbotn ønsker vi derfor å investere i lokal idrett. Jenter som spiller fotball må vise dobbelt styrke og trippelt med engasjement for å kjempe seg til en karriere innen fotball. Men på Kolbotn har vi greid å nå toppen. Det viser at hardt arbeid og stort engasjement gir resultater, og dette inspirerer oss til å møte hvert eneste boligprosjekt med tilsvarende hardt arbeid og stort engasjement, avslutter han.

 

-Attentus Eiendomsmegling har egentlig vært engasjert i klubben noen år, men nå har vi inngått en langsiktig samarbeidsavtale med dem og det setter vi stor pris på, sier partneransvarlig Maria Høivik Rugaas. De som jobber på meglerkontoret er genuint opptatt av lokal idrett. Vi gleder oss over deres engasjement og ser frem til samarbeidet.

 

Velkommen på laget!