Pressemelding fra Kolbotn IL

Kolbotn IL har i det siste fått kritikk for avvikling av hjemmekamper for toppserielaget. Fremstillingen som er gitt, spesielt fra siste kamp mot Fart kjenner ikke KIL seg igjen i.

Sist oppdatert: 17. okt 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Det var en særdeles krevende situasjon. Sofiemyr stadion eies av Oppegård kommune og er vår hjemmearena og vi kan buke arenaen inntil vi får etablert et nytt planlagt anlegg som tilfredsstiller alle krav til toppseriespill. Dette arbeider mange i idrettslaget med for tiden.

Vi har ikke glemt Sofiemyr stadion i påvente av ny-. Banedekket er nylig oppgradert etter råd fra de beste på gressbaner i landet og fremstår i en normalsituasjon som meget god. Dreneringen er ikke tilfredsstillende og tar ikke unna vann ved meget store nedbørsmengder. KIL er de første til å beklage at kamper blir utsatt på grunn av overvann i slike situasjoner.

Kolbotn IL er stolte av det vi får til, det til tross for rammefaktorene som vi lever under. Vi er profesjonelle i alle ledd, og har en utmerket utviklingsarena for toppspillere og breddefotballen. Kolbotn IL ønsker det beste for alle lag i toppserien og toppfotballsatsingen i landet. Vi håper at å gi hverandre honnør og prate hverandre opp gagner toppfotballen, og vil oppfattes mer positivt for omgivelsene rundt oss.

Mer informasjon om ny planlagt stadion for Kolbotn IL kan leses her.

Sofiemyr 17 oktober 2019

Kontaktpersoner:

Harald Vaadal

Daglig leder, Kolbotn IL

99093901

Monica Ottesen

Styreleder, KIL fotball kvinner

95157754